IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az eddigi legtöbb RAM-mal rendelkező iPhone jöhet

Az Apple idén is menetrend szerint bemutatja az iPhone-ok következő generációját. Ezzel együtt egy új pletyka szerint a vállalat 8 GB RAM-ot ad az iPhone 14 Próhoz.

Ez az információ yeux1122 nevű felhasználótól származik, a koreai Naver blogon. Bár az Apple-t illetően vegyesek a találataik – hiszen az iPad mini 6-tal kapcsolatban félig-meddig igazuk volt -, a felhasználó hazai ellátási lánc forrásait idézi, akik szerint a közelgő iPhone 14 Pro 8GB RAM-mal fog rendelkezni, hogy lépst tartson a Samsung új Galaxy S22 telefonjával.

Forrás: MacRumors

Bár az Apple sosem szállt be a RAM-csatába más gyártókkal, van értelme, hogy a vállalat 2022-ben az iPhone-memória terén is ugorjon egyet. Mivel a következő iPhone a pletykák szerint az eddigi legnagyobb megapixeles kameraérzékelővel rendelkezik majd, a készülékeknek továbbra is több RAM-ra lesz szükségük.

Ráadásul Jeff Pu, a Haitong International Securities ellátási lánc elemzője nemrég megerősítette ezt a pletykát, mondván, hogy az iPhone 14 Pro valóban 8 GB RAM-mal fog rendelkezni.

Mivel Pu egy korábbi jelentésében azt mondta, hogy az iPhone 14 két, az iPhone 13 Pro-hoz hasonló funkcióval fog rendelkezni – ProMotion és 6GB RAM -, így lenne értelme, ha az Apple még több RAM-mal és nagyobb szenzorokkal különböztetné meg a Pro készülékeket.

Az iPhone 14 Pro a pletykák szerint emellett teljesen új dizájnnal is rendelkezik majd, a szokásos notch helyett lyukas és ovális kivágásokkal, mivel az Apple a kijelző alá tervez elrejteni néhány érzékelőt.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó