IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az iPhone 12 Pro Max kijelzője a legjobb a világon

Legalábbis ezt állítja a DisplayMate csapata hosszas elemzés és laboratóriumi körülmények közt végzett tesztelés után.

Az új Apple készülék visszaszerezte a DisplayMate megtisztelő „Legjobb okostelefon-kijelzője” címét. Amit korábban olyan Apple készülékek birtokoltak, mint a 11 Pro Max és a XS Max. Jelenleg az iPhone 12 Pro Max rendelkezik a DisplayMate valaha volt legmagasabb A+ teljesítmény értékelésével.

Az eszköz kijelzőjének laboratóriumi vizsgálatot követő alapos elemzésében a DisplayMate elmondta, hogy az iPhone 12 Pro Max “csúcstechnológiájú” kijelzővel rendelkezik, amely 11 különböző teljesítménymutatón állít be vagy ér utol rekordokat.

Forrás: Forbes
Az iPhone 12 Pro Max csatlakozik a Top Tier of Smartphone Displays vagyis Legfelsőbb Szintű Okostelefon-kijelzők elit csoportjához, melyek tagjainak mindegyike biztosítja a tankönyvihez közeli tökéletes kalibrációs pontosságot és teljesítményt, amely vizuálisan nem különbözik a tökéletestől, így mindannyian a DisplayMate Egyidejűleg Legjobb Okostelefon-kijelző Díját birtokolják.

Ehhez mind hozzájárul a teljes képernyő fényereje, a nagy kontrasztarány, az élesség, az alacsony reflexió és az abszolút színpontosság. Az iPhone 12 Pro Max számos kategóriában “vizuálisan nem különböztethető meg a tökéletestől”, például “a színpontosság és az intenzitás skálájának változásaiban”, valamint “a kép kontrasztjának és intenzitás skálájának változásaiban”.

A DisplayMate emellett dicsérte az Apple saját fejlesztésű megjelenítési technológiáit, a True Tone-t és az Night Shiftet, és megjegyezte, hogy a készülék kijelzője akár 10%-kal energiatakarékosabb, mint a korábbi iPhone 11 Pro Maxé.

Az iPhone 12 Pro Maxba került egyébként az Apple eddigi legnagyobb 6,7”-es kijelzője 2778 x 1284 px-es felbontással 2 000 000:1-hez kontrasztaránnyal, 800/1200 nites maximális fényerővel és P3 széles színskála támogatással.

Forrás: DisplayMate

Borítókép: iDrop News

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó