IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Csak kisebb javításokkal érkezett az iOS 13.6 harmadik bétája

Alig három héttel a második környi béta után, nagyobb újításokat nélkülözve érkezett meg az iOS 13.6 soron következő verziója.

Bár a mostani verzióban a kisebb hibajavításokon kívül új funkciót nem mutatott be az Apple, a 13.6 már egész sok újdonsággal rendelkezik. Az első béta még 13.5.5 néven jelent meg, azonban a második bétánál váltottak 13.6-ra.

Forrás: MacRumors

Nézzük, milyen funkciók bukkantak fel eddig a 13.6 bétájában:

  • A Szoftverfrissítések menüpontban már csúszkával választhatunk, az automatikus frissítések esetén csak letöltse a telepítőt a telefon vagy installálja is a megfelelő időpontban, amikor töltőn van a telefon és csatlakozik Wi-Fi hálózathoz
  • Az Egészség alkalmazában megjelent a Tünetek menüpont, ahol a különböző betegségek tüneteit logolhatod napi szinten
  • Megérkezett a Car Key funkció támogatása iOS 13-as eszközök részére is, lehetővé téve, hogy iPhone-oddal és Apple Watchoddal is nyithasd és indíthasd az autód – micsoda meglepetés, az én Swiftemmel nem működik, először a BMW 5-ös szériájában lesz elérhető
  • Az Apple News kap egy új funkciót, ami nálunk szintén nem elérhető, de az olvasó végre megjegyzi, hol tartottál az egyes cikkek olvasása közben
  • Az Apple News+ pedig fel is olvassa az arra alkalmas híreket.

Bár hivatalosan a funkciók közt még nem jelent meg, úgy tűnik az Apple azon is dolgozik, hogy legyen megfelelő shortcut ahhoz, hogy az új iPad Prókon kívül más iPadek is csatlakozni tudjanak és használhassák a Magic Keyboardot.

Ha szeretnél béta profilt telepíteni a készülékedre, nagyon fontos, hogy először mindig készíts biztonsági mentés, utána kövesd a béta telepítésének lépéseit.

Forrás: Apple

Az iOS 13.6 bétája az alábbi készülékekkel kompatibilis:

iPhone SE (1. és 2. generáció), iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPod touch (7. generáció)

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó