IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Csipogós töltőtokkal érkezhet az új AirPods Pro

Ming-Chi Kuo szerint az Apple második generációs AirPods Pro fülese támogatja majd a Lossless hangot és egy olyan töltőtokban érkezhet, mely hangot adhat ki helymeghatározási célokra.

A MacRumors által látott, befektetőknek szóló jegyzetében Kuo kifejtette, hogy a második generációs AirPods Pro új funkciókkal fog rendelkezni, amelyek erős keresletet eredményeznek majd, beleértve az Apple Lossless (ALAC) hang támogatását és egy olyan töltőtokot, amelyből a felhasználók hangot tudnak kifacsarni a helymeghatározás céljából.

Forrás: MacRumors

Valószínűnek tűnik, hogy ez a hangkibocsátó töltőtok integrálódik majd a Find My alkalmazásba, hasonlóan ahhoz, ahogyan a felhasználók jelenleg is hangot tudnak kibocsátani a tokban lévő egyes AirPodsokból, hogy könnyebb legyem megtalálni őket. Ez összhangban van a következő generációs AirPods Pro állítólagos kiszivárgott fotóival, amelyeken egy olyan tok látható, amely hangszórólyukakkal rendelkezik, lehetővé téve a fülhallgató és a tok külön-külön történő helymeghatározását.

Az Apple összes jelenlegi AirPods terméke, köztük a harmadik generációs AirPods, az AirPods Pro és az AirPods Max sem támogatja a Lossless hangzást. Ennek oka, hogy az AirPods a hangot Bluetooth-on keresztül játssza le, ami az AAC kodekre korlátozza őket. A jobb minőségű Apple Lossless Audio Codec fájlokat közvetlenül az AirPodsra kell streamelni a Bluetooth megkerüléséhez és a Lossless zenehallgatás lehetővé tételéhez, de lehetséges, hogy az Apple alternatív megoldást dolgoz ki.

Kuo azt is megismételte, hogy a következő generációs fülhallgatók új dizájnnal rendelkeznek majd, és 2022 negyedik negyedévében kerülnek forgalomba, ami valamivel későbbre esik, mint a más pletykák által sejtetett harmadik negyedévi előrejelzés. Kuo továbbra is úgy véli, hogy az AirPods a jövőben támogathatja az egészségfigyelő funkciókat, de ezt a pletykát nem hozta közvetlenül összefüggésbe a második generációs AirPods Próval.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó