IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Csúszhat az iPad mini idei megjelenése

A KGI Securities elismert elemzője, Ming-Chi Kuo közzétett egy jelentést, amely szerint az Apple 2023-ban kezdi meg első összehajtható iPhone-jának szállítását. Ugyanebben a jelentésben az iPad miniről is írt egy kis csemegét. Kuo szerint az érintőpanel-beszállítóknak kedvez majd az új iPad mini 2021 második felében történő megjelenése.

Áprilisban az Apple bemutatta az iPad Pro termékcsalád legújabb generációját, amely új mini-LED kijelzőt, M1 processzort és 5G támogatást tartalmaz. Egyes jelentések arra számítottak, hogy az iPad mini frissítése szintén tavasszal debütál.

Úgy tűnik azonban, hogy az Apple által csak ritkán frissített kis iPad legújabb verziójának érkezésére most ősszel kell számítani.

Forrás: DigitalTrends

Ming-Chi Kuo korábban azt mondta, hogy az Apple egy új formájú, 9 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPad minin dolgozik. Optimista várakozások szerint ez az iPad Air kisebb változatára fog hasonlítani, csökkentve a képernyő kereteit és áthelyezve a Touch ID-t az oldalsó gombra. A Macotakara japán blog szerint az új iPad mini 8,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, szemben a jelenlegi generáció 7,9 hüvelykes méretével.

Az Apple jelenleg 399 dolláros kezdőáron árulja az iPad minit 64 GB-os konfigurációban. A termékcsalád legolcsóbb iPadje, a 329 dolláros iPad 32 GB-ról indul, és tavaly frissített processzorral frissült. A kedvezőbb árú iPad is vélhetően valamikor 2021-ben kap újabb frissítést, talán az iPad mini mellett ősszel.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó