IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Csúszhat az iPhone 12 bejelentése is

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy 2020 eddig felülír minden valószínűséget. Ebben az évben semmi sem úgy megy, mint ahogy az normális lenne vagy ahogy az ember elvárná. A legfrissebb információ szerint a jól bevált szeptemberi Apple keynote is későbbre csúszhat.

Ha szeptember, akkor új iPhone bejelentős Special Event. Most húzzuk át a szeptembert és cseréljük októberre. Legalábbis Jon Prosser ezt álltja. Prosser egyébként meglehetősen jól értesült mostanában: az elmúlt pár hónapban minden tippje bejönni látszik, méghozzá elég pontosan.

Ráadásul hasonló hírek érkeztek már korábban Ming-Chi Kuo tollából is, aki szintén későbbre várja az idei eseményt, ami rendszerint szeptember első hetében kerül megrendezésre, majd bő egy hónappal később, általában az első bemutatott termékek már kezdenek is szállingózni a boltok polcaira.

Jelen felállás szerint két sima 12-es és két Pro verzió érkezhet idén ősszel. 5,4”, 6,1″, 6,1″ és 6,7” méretekben. Mind OLED kijelzővel, a Pro készülékek esetén pedig ProMotion technológiával felpumpálva, ami 120 Hz-es képfrissítést tesz lehetővé.

Forrás: AppleInsider

További különbség, hogy míg a Pro modellek 6, addig a sima készülékek 4 GB RAM-mal érkezhetnek, illetve rozsdamentes acél anyaghasználat ütközik meg az aluminium kialakítással. A drágább készülékekbe tripla LiDAR szkennerrel szerelt kamerák jöhetnek, míg a nem Pro modellekbe csak dupla kamera érkezhet.

Igazából maradt bármi, amit még nem spoilereztek el?

Forrás: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó