IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Egy massachusettsi férfi álmában lenyelte az AirPodsát

Miután nem találta AirPodsa egyik felét, egy massachusettsi férfi a sürgősségin szembesült a ténnyel, hogy a vacsorája elég drága volt.

Bradford Gauthier, aki a massachusettsi Worcesterben él, kedden fedezte fel, hogy mennyire nem tanácsos AirPodsszal a fülében aludni.

Miután hétfő este két órán át lapátolta a havat, Gauthier betette a fülébe az AirPodsát, és elindult az ágya felé. Reggel arra ébredt, hogy hiányzik az AirPod egyik fele. Családjának még panaszkodott is, hogy enyhe kényelmetlenséget tapasztalt a mellkasának közepén, és ennek nem az az oka, hogy fáj a szíve a drága kiegészítő elvesztése miatt.

Reggel visszamentem, és egy órán át lapátoltam tovább a havat. Amikor bejöttem, újra megpróbáltam meginni egy pohár vizet, de nem tudtam.
Gauthier

Gauthier családja viccelődött, hogy talán ő nyelte le az elveszett fülest, de az ötlet túl abszurd volt. A sürgősségi osztályra tett utazás azonban megerősítette a gyanút és a röntgenfelvétel eredményeként orvosa felfedezte a nyelőcsövében megragadt AirPodsot.

Halványan ugyan, de látszik a félrement eszköz – Forrás: AppleInsider

A sürgősségi endoszkópiával eltávolították az AirPodsot, és Gauthier hazatért, hogy tovább lapátolja a havat. Úgy látszik szegény emberünknek nagyon meghatározó tény jelenleg az életében a hó.

A gasztroenterológus szerint rendkívül ritka, hogy az elzáródás nem fájdalmas vagy nem okoz súlyos kellemetlenséget. Eszembe sem jutott, hogy a fülhallgatóval való alvás veszélyt jelenthet az egészségre. Valóban nagy szerencsém volt.
Gauther

2020 júniusában egy második osztályos tanuló került az ügyeletre, miután véletlenül lenyelte az egyik AirPodsát.

Mi értetlenül állunk az események előtt. Magunk is használunk AirPodsot, de nem tudjuk elképzelni, hogy történhetnek ilyen balesetek. Ha nektek is van valami bizarr történetetek a kis fülesekkel, akkor írjátok meg!

Forrás: AppleInsider
Borító: Jay Swingler/Twitter

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó