IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Egyre több jel utal az iPhone-ok érkezésére is

De sajnos nem a holnapi eseményen, ott az Apple Watch Series 6-é, az iPad Air 4-é lehet a főszerep.

Na jó, meg még jöhet az AirPods Studio, 14”-es MacBook Pro, AirTag is és indulhat az éles iOS 14, watchOS 7 vagy az Apple One előfizetési csomag. És persze, amíg nem volt meg az esemény, addig 100 százalékban azt sem zárhatjuk ki, hogy az iPhone-okról ne esne szó.

Az iPhone 12-es szériájának eljövetelét pedig egy sor előkészület már le is leplezte. Ilyen például, hogy az Apple hivatalos YouTube csatornájáról lekerültek az iPhone 11 és 11 Pro promóvideók és szintén nincs nyoma az iPhone XS, XS és XR videóknak többé. Ugyanez a helyzet az Apple Watch Series 5-ös videóknak.

De szivárogtak még ki félig megszerkesztett Targetes hirdetések is, ahol a drafton még egy iPhone 11 és Apple Watch 5 képe szerepel, de van rajta megjegyzés arra is, hogy a hirdetés nem befejezett és a képanyag helyére iPhone 12 fog kerülni.

A German Telekomnál pedig elindították új előrendelési rendszerüket egy nagy, eddig ismeretlen gyártó számára. Már pedig mostanában egyedül az Apple az a nagy gyártó, akinek olyan terméke jönne ki, amire előrendelés várható. És hasonló infók érkeztek a Vodafone UK házatájáról is.

Sőt, egy kanadai boltban már effektíve árusítják a Baseus iPhone 12-höz való tokjait. A Totallee pedigmár fellőtte a webshopjába az új tokokat.

Persze, ez még nem jelent semmit, hisz az Apple hivatalos forrásai szerint is csúszik a bemutató és az értékesítés kezdete is. De ki tudja…

Forrás: PhoneArena

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó