IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Elrajtol az Apple One szolgáltatáscsomag!

Luca Maestri a tegnapi pénzügyi bejelentés során megerősítte, a mai napon elindul az Apple nagy szolgáltatási csomagja, mely olyan termékeket ölel fel, mint az Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade és iCloud.

A vállalat először a szeptemberi Keynote során jelentette be az Apple One szolgáltatási csomag érkezését idén őszre. A szolgáltatás különböző szintű csomagokat kínál, melyben az felhasználók több szolgáltatáshoz juthatnak hozzá kedvező áron. 

Az Apple helyből három csomagot hozott létre Egyéni, Családi és Premier néven. Ebből az első kettő válik elérhetővé hazánkban is. – Bár az Apple minden oldalán még az „Ősszel érkezik” megjegyzés található.

Az Egyéni csomagban egyszerre kapsz Apple Musicot, Apple Arcade-et, Apple TV+-t és 50 GB iCloud tárhelyet 3350 Ft-ért havonta, ezzel 2219 Ft-ot spórolhatsz. Míg a Családi csomagban ugyanezen szolgáltatások érhetők el, de már 200 GB tárhellyel. 4450 Ft-ért, ami havi 2519 Ft megtakarítást jelent. Ráadásul öt másik családtaggal osztozhatsz a szolgáltatásokon. Így még jobb a matek. 

Lesz ám azonban még egy tagja a szolgáltatásnak – nálunk is egyszer –, a Fitness+. A szolgáltatásnak egyáltalán nincs még indulási ideje, de Maestri valamikor idén őszre ígérte a TV előtt ugrálás kezdetét. 

Te előfizetnél vagy váltanád csomagajánlatra mostani előfizetéseid?

Forrás: Bloomberg

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó