IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Érkezhet a MagSafe Duo töltő

Míg a MegSafe töltő, melyet az Apple az iPhone 12-es eseményen bejelentett azonnal a boltok polcaira került, addig a MagSafe Duo töltőről kevés szó esett. Eddig…

A koreai National Radio Research Agency – olyasmi, mint az FFC az USA-ban – már fel is vette saját listájára az eszközt. Feltételezhetően átment az ország tesztelési szabályzásán, mely ahhoz szükséges, hogy forgalomba kerülhessen a kiegészítő. 

Persze, ez még korán sem jelenti azt, hogy már egyből holnap indul az értékesítés, ez csak egy lépcsőfok a sok közül, de legalább kis lépésekben halad a projekt. 

Forrás: Korea’s National Radio Research Agency 

Persze a MagSafe Duo koránt sem egy AirPower, amit a vállalat 2017-ben az iPhone X-zel egyetemben jelentett be, aztán hossza huza-vona után végül totálisan elkaszált, mert megvalósítási vonalon nem tudtak felnőni a saját standarjaikhoz. 

Az AirPower egyébként egyszerre tudta volna tölteni egy iPhone-t, Apple Watchot és AirPodsot, akárhova is helyezzük el őket az eszközön. A technológia ismeretében pedig ez nem kis kihívást jelent. A Duo ezzel szemben csak az iPhone-t és Apple Watchot tudja ellátni kakaóval, az AirPods kimarad. Ráadásul azokat is csak fix helyre elhelyezve. 

Az egyedül egy sajtóközleményben felbukkanó termék, természetesen dátumozás és árazás nélkül, feltételezhető nem a legolcsóbb kiegészítő lesz. Tekintve, hogy egy sima MagSafe kábel a nagyobb wattos hálózati adapter nélkül csak 16 990 Ft-ba kerül, erősen megfontolandóvá teszi, hogy számomra mennyire lenne kellő és kelendő a dupla töltő.

Forrás: Korea’s National Radio Research Agency 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó