IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Föld napi és táncos kihívással erősít az Apple áprilisban

Az Apple egy új páros Apple Watch Activity Challenge-et kínál ebben a hónapban. Az éves Föld napi kihívás mellett az Apple először új nemzetközi táncos kihívást is indít az Apple Fitness+ táncos edzéseinek allegóriájára.

A két kihívásra még van idő felkészülni, hiszen mindkettő a hónap végén esedékes.

2021. április 22. –  Föld napi kihívás: Ki a házból és ünnepeljük a bolygót a Föld napján, április 22-én. Folytass bármilyen edzést 30 percig vagy tovább, hogy megszerezd a badge-et. Mérd a tevékenységed az Edzés alkalmazással vagy bármely olyan alkalmazással, amely hozzáadja az edzéseket az Egészség apphoz.

2021. április 29. – Nemzetközi táncnapi kihívás: Vágj bele! Április 29. a tánc nemzetközi világnapja. Szerezd meg a vonatkozó kitűzőt egy legalább 20 perces táncos edzéssel. Mozgázod pedig ugyanúgy az Edzés alkalmazás használatával rögzítheted. 

Az Apple Watch Activity Challenge-ek célja, hogy népszerűsítse az óra fitnesz funkcióit, és arra is szolgál, hogy az Apple rávilágítson az edzéskövetési funkciók előnyeire. A kihívások teljesítése bármely olyan edzésalkalmazás használatával lehetséges, amely adatokat naplóz az Apple Fitnesz alkalmazásába, ezzel unlockolva a virtuális kitűzőket és matricákat iPhone-on, Apple Watchon és Apple Üzenetek alkalmazásában.

A táncos kihívás animált matricáit még nem tették közzé, de a Föld napi kihívás matricái már elérhetők.

A vállalat még decemberben elindította új Fitness+ szolgáltatást, amely az Apple Watch felhasználók számára új módszert kínál az aktivitási gyűrűk bezárására – beleértve a táncos edzéseket is. A táncos edzéstípust először pedig a watchOS 7 részeként adták hozzá az Apple Watchhoz.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó