IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Google – a kiszivárogtatás mestere

Most a kanadai Google Store emberei raktak fel képeket véletlen (?) a Pixel 4a-ról.

Nem lehet tudni, hogy a Google-nél ennyire bénák, vagy ez valami egyedi marketingstratégia, de már megint idő előtt osztottak meg hivatalos renderképeket a Pixel 4a telefonjukról. Az elkövetők a kanadai Google Store dolgozói voltak, akik véletlen felrakták a hivatalos képeket az új modelről a weboldalra.

A Google eredeti tervei szerint a májusi Google I/O Developer Day-en akarta bemutatni az új telefont, de mivel az elmaradt, augusztusra tolták a projektet. Viszont így, hogy a kanadai barátaik már megmutatták, hogy néz ki, csak a teljes technikai specifikáció maradt ismeretlen.

Pixel 4a – Forrás: 9to5Google

Ez nem az első eset, hogy a Google bénázik, nagyon nem megy az alkalmazottaknak a titoktartás. A Pixel 3a nevét is sikerült elspoilerezniük, még mielőtt bármi infó megjelent volna róla. Itt is a Google Store-nál voltak okosak, ugyanis amikor új User Interface-t kapott a Store, a kiegészítők kategóriában felrakták a Pixel 3a nevét, ráadásul egy “Új” taggel. A Pixel 3a tokok fülre kattintva nem jött be semmi, de az url alapján kitalálható volt, hogy az előző modellekhez képest szövettokot kap.

Pixel 3a névspoiler – Forrás: 9to5Google 

 A Nest Hub Max neve és legfontosabb funkciói is kiszivárogtak ugyanezen a felületen. A Google Home Hub fül leírásában szerepelt, hogy milyen jól szól a Nest Hub Max, aminek 10 inches HD kijelzője van, sztereó és beépített kamerával rendelkezik.

Nest Hub Max – Forrás: 9to5Google

 A Pixelbook Pen 2017-ben jelent meg a Pixelbook laptoppal együtt, akkor még csak egy színben. A Google 2019-ben kiadta a Pixel Slate tabletet, de egy évvel előtte a hozzá szánt új kiadást a Pixelbook Penből, aminek ugyan csak a színe lett más, hogy passzoljon hozzá, sikerült ugyanígy idő előtt leleplezni.

Pixelbook Pen új színe – Forrás: 9to5Google

Forrás és borító: 9to5Google

Szerinted direkt csinálják vagy ennyire bénák? 

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Google: az Apple visszatartja a fejlődést

Anikó

Végre használható lesz a Gmail iOS-es widgete

Anikó