IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Gurman: tényleg nő az Apple Watch mérete és változik a design is

Az Apple Watch Series 7-tel kapcsolatos várakozásaink kezdenek formát ölteni a jövő hónapban esedékes bejelentés előtt. Most a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman megerősítette, hogy idén a hangsúly az új, lapos szélű, nagyobb kijelzővel ellátott dizájnon lesz.

Power On hírlevelének legújabb verziójába Gurman azt írja, hogy idén ne számítsunk új egészségügyi szenzorokra. A következő nagyobb egészségügyi frissítés Gurman szerint legkorábban jövőre várható, egy testhőmérséklet-érzékelő formájában:

Az Apple Watch Series 7 képernyőméretének növekedése várható. Közelednek az új Apple Watchok, és az idei év kiemelt jellemzője a frissített dizájn, ahogy arról néhány hónapja már beszámoltam. Míg a tavalyi frissítés középpontjában a vér-oxigén szenzor állt, addig az idei verzió az új dizájnról szól, laposabb kijelzővel és élekkel, gyorsabb processzorral és valamivel nagyobb képernyővel. Legalább jövő évig nem számítok nagyobb egészségügyi frissítésre, amikor is talán egy testhőmérséklet-érzékelőt is láthatunk.
Mark Gurman

Gurman a továbbiakban megerősíti, hogy az Apple Watch Series 7 41 és 45 mm-es méretben lesz elérhető, ahogy azt az elmúlt két hétben több más szivárogtató is sugallta. A nagyobb kijelző kihasználása érdekében az Apple “több új óralapot” tervez, köztük az Infograph Modular számlap új változatát.

Az idei órák 41 és 45 milliméteres méretre nőhetnek, a korábbi 40 és 44 milliméterről. Úgy tudom, hogy az Apple több új óralapot is hozzáad majd, hogy kihasználja a nagyobb képernyő előnyeit, köztük egy frissített Infograph Modular számlapot. Ez lesz a második alkalom az Apple Watch történetében, hogy a vállalat megnöveli a kijelző méretét, a 2017-es Apple Watch Series 4 után.
Mark Gurman

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó