IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ha lesz is Galaxy S21 FE, azt majd csak a Mikulás hozza

Egy héttel ezelőtt az a pletyka is felröppent, hogy idén egyáltalán nem dob piacra Fan Editiont a Samsung, annyi azonban biztosnak tűnik, hogy a tervezettnél jóval később kerülhet a boltok polcaira.

Így vagy úgy, de a globális félvezető hiány áldozatává válik a Samsung is. Azt már régóta készpénznek vehetjük, hogy a Galaxy Note 21-nek búcsút inthetünk, nemrég azonban az is felmerült, hogy egy másik húzónév, a Galaxy S Fan Edition legújabb tagjának érkezését is ellehetetlenítette a világszerte tapasztalható alkatrészhiány.

A Samsung nyilván mindent megtesz annak érdekében, hogy ne kelljen egy esztendőn belül két flagship medellről is lemondania – bármennyire is hisznek a hajtogatós telefonok térhódításában – de az biztosra vehető, hogy nem mostanában mutatják be az új FE-t.

Samsung Galaxy S21 FE: renders, pricing, details, launch dates and all we  know so far - NotebookCheck.net News
Forrás: Letsgo Digital

A legújabb információk szerint a Samsung Galaxy S21 FE legkorábban októberben érkezhet, de az sem elképzelhetetlen, hogy bizonyos régiókban csak decemberben lesz megvásárolható. Ez azért sem túl jó hír, mert a tervek szerint 2022 elejére már a Galaxy S22-ről kiszivárgott információkon kellene csámcsognunk, így vagy az fog történni, hogy az S21 FE nagyon rövid ideig fogja csak lázban tartani a rajongókat, vagy a koreaiak kénytelenek lesznek kitolni előbbi bemutatásának tervezett dátumát is.

A Galaxy S20 FE megmutatta, hogy nagyon jó ötlet előrukkolni a fő termékünk PIMP-elt verziójával, ezért sem valószínű, hogy az ötlet második évében ne szeretnék lehúzni róla az utolsó bőrt is – de ki is hibáztatná őket ezért. Az eddigi infók alapján egyébként az S21 FE 6,5″-os Super AMOLED Infinity-O kijelzővel, punch hole selfie kamerával és 120 Hz-es képfrissítéssel érkezik. Az S20 FE-ben Exynos chipek duruzsoltak, de ezen készülékek gyártásával már az év elején leállt a Samsung – a 21-es modellek már Snapdragont kapnak majd.

Forrás: phonearena

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó