IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ide is eljutottunk: Influenszerekkel reklámoztat TikTokon az Apple

Az iPhone 12 mini készülékét szeretné népszerűbbé tenni az Apple azzal, hogy TikTok kihívást csinált belőle.

Az Apple TikTok-fiókja egy ideje már téli álmot aludt, viszont akármennyire is nem szeretjük, egyre kihagyhatatlanabb platform, ha fiataloknak szeretnék reklámozni.

A gyártó ezért népszerű influenszereket toborzott a platformra, hogy az iPhone 12 minit népszerűsítse. Az Apple áprilisban létrehozta a hitelesített fiókját, de valószínűleg eddig gondolkodtak azon, hogy vajon milyen reklám állna jól nekik a sok hülyéskedés között.

@apple

@jessicawangofficial can tap to makeitmini. Now it’s your turn. #iPhone12mini

♬ Woo – Wande

Az Apple négy videoklipet tett közzé olyan TikTok „celebek” közreműködésével, mint Jessica Wang, Kevin B Parry, Zach King és Julian Bass. Mindegyik videóban az influenszerek szerepelnek és különféle tárgyakat zsugorítanak kompaktabbra, például a dzsekiket és a muffinokat is. Végül persze előkerül egy iPhone 12 is, amiből szempillantás alatt 12 mini lesz.

@apple

@zachking can #makeitmini with a tap. Can you? #iPhone12mini

♬ Woo – Wande

Úgy tűnik, hogy a kampány növelte az Apple követőbázisát a platformon, mivel a cégnek jelenleg már mintegy 378 000 követője és 350 000 ezer kedvelése van.

A TikTokot a leköszönő Trump-adminisztráció az év elején megpróbálta betiltani. Novemberben a Kereskedelmi Minisztérium felfüggesztette a tilalmat a jogi fejlemények függvényében. Januárban egy új kormány érkezik a Fehér Házba, nem világos, hogy mi lesz a tiltási rendelettel, bár valószínű, hogy megszüntetik.

Nekem kétes érzéseim vannak a reklámkampánnyal, kicsit gagyinak találom, nektek tetszik?

Forrás és borító: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó