IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Idris Elba az Apple Musicon DJ-skedik

A híres színész saját lejátszási listát készít a streaming szolgáltatónál, aminek rajongói örülhetnek a legjobban.

Idris Elba, színész, énekes, producer, rapper. És most DJ is, ugyanis az Apple Music felkérte, hogy készítsen egy állandó lejátszási listát a kedvenc számaiból az Apple előfizetői részére.

Az Apple Music egy ideje már lejátszási listákkal újít, és most a Defected Records DJ szettjeit is feltöltötték az alkalmazásba. Hogy miért érdekes ez? Mert az egyik playlist készítője nem más, mint a híres színész, aki egyébként néha tényleg DJ-skedik is.

A Defected Records lejátszási listáit egyébként még olyan nevek is szerkesztik, mint a Jellybean Benitez, Boyz Noize, Roger Sanchez, Gorgon City és Sam Divine. Az Apple Music szerint a fent említett nevek plusz Elba innentől rendszeresen fog feltölteni új zenét a lejátszási listára, amiket egyébként itt értek el.

Ez nem az első alkalom, hogy Idris Elba „ügynökségét” kéri fel az Apple Music arra, hogy segítsen visszacsempészni az őszbe a nyári, ibizai hangulatot. Múlt nyár végén megjelent már egy best of Ibiza válogatás”kazi” a Defected Records színeiben.

Úgy tűnik, hogy az Apple most nagyon rákapcsolt a Spotify kihívására, ugyanis nem csupán a listákban újított, de a podcastek terén is egyre több nevet és csatornát szerződtetnek le.

Te fogod követni Idris playlistjét?

Forrás és borító: Cult of Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó