IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ilyen lehet a Samsung Galaxy Buds Pro

A Samsung lassan, de biztosan egyre inkább halad előre a valóban vezetéknélküli (true wireless) fülhallgatók globális piacán. A Galaxy Buds minden generációja egyre népszerűbbnek bizonyul. Most pedig lassan érkezik a negyedik kiadás.

A Galaxy Budsból lett a Galaxy Buds Plus, majd a Galaxy Buds Live volt a soros. Mivel a „Galaxy Buds” elnevezés állandó az egész sorozatban, valószínűleg kitart emellett a következő kiegészítő is. Korábbi pletykák szerint az új Galaxy Buds Galaxy Buds Beyond néven landolhat. A pletyka akkor kezdődött, amikor az Egyesült Államokban észrevették a Beyond névvel ellátott védjegybejelentést. A legutóbbi tanúsítványok azonban a Galaxy Buds Pro névre utalnak.

Forrás: Evan Blass

Az FCC és az indonéz távközlési hatóság, az SDPPI által közzétett dokumentumok egybecsengően használják a Galaxy Buds Pro márkanevet az SM-R190 modellszámmal. Ugyanezt a modellszámot korábban egy koreai tanúsítványban is feltüntették. Mindezen bizonyítékok több mint valószínűsítik, hogy az új Samsung füleseket Galaxy Buds Pro névre keresztelhetik.

Ami a megjelenés dátumát illeti, a Samsung új fülhallgatót rendszerint zászlóshajó-készülékeik mellett dob piacra. A Galaxy Buds Plus a Galaxy S20-szal érkezett, a Buds Live pedig a Note20-szal jelent meg. Ezt a hagyományt megtartva azt várhatjuk, hogy a Samsung valamikor januárban a Galaxy S21 sorozat mellett mutatja be a Galaxy Buds Prót is.

A Galaxy Buds Live-tól eltérően úgy tűnik, a Galaxy Buds Pro tovább viszi az eredeti modellek fülbe dughatós kialakítását. Evan Blass a Voice oldalán keresztül lila és ezüstszínben már ki is szivárogtatta ki a Buds Pro rendereit, amelyek megerősítik ezeket a feltevéseket. Blass egy harmadik színvariánst is közzétett, ami állítólag Phantom Black névre hallgat.

Forrás: Evan Blass

A SamMobile szerint a Galaxy Buds Pro aktív zajszűréssel érkezik, ami eddig hiányzott a Galaxy Buds Plusból, de benne volt a Galaxy Buds Live-ban. Fülbe épített kialakításával és az ANC-vel a Galaxy Buds Pro ideális esetben jobb munkát végez a külső zajok kiszűrése során, mint elődei.

Arra is számítani lehet, hogy az új fülhallgató továbbfejlesztett Ambient üzemmóddal rendelkezik, így fontos hangokat átengedheti, hogy figyelemmel kísérhesd környezeted változásait.

A 3C tanúsítvény szerint a Galaxy Buds Pro töltőtok 472 mAh-s akkumulátorral érkezhet. Ha ez igaz, a Samsung nem változtatta meg az akkumulátor kapacitását, mivel a Galaxy Buds Live tok specifikációja is pontosan megegyezik ezzel.

Nektek adja a Samsung megoldás vagy valami teljesen másra esküsztök?

Borítókép: Evan Blass

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó