IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ilyen lehet az AirPods 3

Újabb képek jelentek meg az állítólagos következő generációs AirPods fülesekről, az ötlet továbbra is azon az elgondoláson halad, hogy a AirPods és AirPods Pro elemeit keverjék össze.

Az 52Audio által közzétett új fotók eddig a legtisztább képet nyújtják az Apple következő generációs AirPodsáról – ha egyáltalán valódi Apple fülesek láthatók a képeken. Habár a tok teljesen AirPods Prós, a fülesekről hiányoznak a cserélhető gumiharangok, mert azok a sima AirPodsok univerzális illeszkedésű fejével ellátottak.

Credit: 52Audio
Forrás: 52Audio

A képek arra engednek következtetni, hogy az új AirPodsok rövidebb szárúak lehetnek, AirPods Prószerű töltőtokuk és ugyanolyan összenyomható száraik lehetnek, mint a felsőbb kategóriájú Apple-fülhallgatónak.

Egy korábbi jelentésben az 52Audio azt is sugallta, hogy az új AirPodsok megtartják a H1 chipet, de nem lesz ANC és Transparency mód sem, amik mind az AirPods Pro jellemzői és a gumiharangok is kellenek a megvalósításukhoz. Az AirPodsok várhatóan körülbelül ugyanolyan akkumulátor-élettartammal rendelkeznek majd, mint elődeik.

Ezenkívül a jelentés arról is említést tesz, hogy az új fülesek nyomáscsökkentő mechanizmussal rendelkezhetnek, hasonlóan az AirPods Próhoz. Ez lehetővé tenné a fül belsejében lévő nyomás kiegyenlítését, növelve a kényelmet viselés közben.

Credit: 52Audio
Forrás: 52Audio

Csak úgy, mint a korábbi 52Audio jelentések esetében, most sincs nincs mód ellenőrizni, hogy az információk vagy képek valódiak-e. A korábban kiszivárgott képek egyelőre hamisnak tűnnek.

Azonban korábbi pletykák szerint az úgynevezett “AirPods 3” vagy “AirPods Pro Lite” kisebb változtatásokra és finomításokra összpontosítana, ami ebben a formában akár igaz is lehet.

A következő generációs AirPods modell megjelenési dátumáról egyelőre még nincs hír, de a pletykák szerint az Apple március 23-án tarthat bemutató eseményt. Mondjuk azt lassan illene bejelenteni…

Forrás és borítókép: 52Audio

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó