IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ingyen pizzát osztogat az Apple

A promóció sajnos csak egyetlen városban érvényes, de mindenképp érdekes húzás.

Az Apple kapcsán gyakran elhangzik a fösvénység vádja, elég csak az iPhone dobozából kispórolt töltőkre, az évekig húzott-halasztott tárhelybővítésekre, vagy az erősen anakronisztikus Fusion Drive kései nyugdíjazására gondolnunk. Ezúttal viszont a nagylelkűbb oldalát mutatja a cég, méghozzá egy Apple TV+-os sorozat kedvéért.

A cupertinóiak ugyanis épp az M. Night Shyamalan-féle The Servant második évadjának befejező epizódját ünneplik, s az alkalomból 1 db ingyen pizzával kedveskednek minden Los Angeles-inek, aki a Grubhubon keresztül adja le a rendelést. A promócióba rögtön három helyet (Gjelina, Milo, Olive) is bevontak, így az éhes rajongók még válogathatnak is.

Mivel az Apple-ről van szó, elsőre joggal gondolhatnánk, hogy az ajánlat csak egy üres pizzalapra szól, ami mellé 100 dollár a feltét (tételenként, természetesen), de az almás cég ezúttal tényleg kibírta spórolás nélkül. Az extra adalékok között ugyanis kacsakolbászt, shimeiji gombát, nameko gombát, és kakukkfüvet is találunk. A pizza a „Cheesus Crust” fantázianevet kapta, ami egy szójáték a pizza sajtos szélével és Jézus Krisztussal a sorozatban szereplő azonos nevű pizzéria mintájára.

A pizza listaáron 30 dollárba kerülne, de a fizetésnél be lehet jelölni az ingyenességet biztosító promóciót. A korrektség kedvéért elmondjuk, hogy az ajánlat március 21-ig érvényes, bár valószínűleg kevés magyar fog rárepülni a hír hallatán…

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó