IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt a Ted Lasso második évad előzetese!

Az elmúlt egy év egyik legszerethetőbb karakterét egy újabb évadon át követhetjük hamarosan. A kétperces trailerből néhány újdonság is kiderült.

Ha láttad az Apple bemutatóját, akkor már tudod: nemsokára érkezik az Apple TV+ legsikeresebb sorozatának második évada. Ha láttad, akkor is megnézheted mégegyszer:

Azt eddig is tudtuk, hogy a történet az AFC Richmond Championship (az angol másodosztály, ami pár éve még a világ ötödik legnézettebb ligája volt) menenetelését mutatja be, ahogy próbálnak visszatérni az első osztályba.

Most azt is megtudhatjuk, hogy az összes fontos karaktert megtartották, elsőre teljesenek tűnik a csapat. Nem az volt persze a kérdés, hogy a Ted Lasso (Jason Sudeikis) és Coach Beard (Brendan Hunt) párost lecseréli-e a klubot vezető Rebecca Welton (Hannah Waddingham). De úgy tűnik, hogy a relegációt követő átigazolási időszakban sem váltak meg a kedvenc focistáinktól. Hogy az elvileg visszavonult Roy Kent (Brett Goldstein) és Keeley Jones (Juno Temple) hogyan maradnak a sztoriban, arra nem mernék tippelni, de biztosan van még érték a morcos ex-játékosban és a modellben is.

Amit tudunk, hogy a Richmond már 8 meccs óta folyamatosan döntetlent ér el. Az angolok szerint pechesek, ám az amerikaiak ezt máshogy nevezik, méghozzá New York Jetsnek. Reméljük, azért a vége nagyobb siker lesz, mint az NFL-ben bérelt pofozógép szerepét betöltő Jetsnek. Ehhez segítségül hívnak egy pszichológust, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy nem eszik cukrot, és hogy valószínűleg sok lesz a karakter konfliktusa a főszereplővel.

A Ted Lasso második évada Tim Cook elmondása alapján júliusban érkezik az Apple TV+-ra, ami mivel “ingyen” van az Apple termék vásárlóknak, kötelező darab lesz. Egy igazi nyári feelgood vígjáték jól fog jönni, nagyon várjuk!

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent a watchOS 9

Anikó

Megjelent az iOS 16

Anikó

Érkeznek az Apple Far Out eseményének legnagyobb bejelentései

Anikó