IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt a Ted Lasso második évad előzetese!

Az elmúlt egy év egyik legszerethetőbb karakterét egy újabb évadon át követhetjük hamarosan. A kétperces trailerből néhány újdonság is kiderült.

Ha láttad az Apple bemutatóját, akkor már tudod: nemsokára érkezik az Apple TV+ legsikeresebb sorozatának második évada. Ha láttad, akkor is megnézheted mégegyszer:

Azt eddig is tudtuk, hogy a történet az AFC Richmond Championship (az angol másodosztály, ami pár éve még a világ ötödik legnézettebb ligája volt) menenetelését mutatja be, ahogy próbálnak visszatérni az első osztályba.

Most azt is megtudhatjuk, hogy az összes fontos karaktert megtartották, elsőre teljesenek tűnik a csapat. Nem az volt persze a kérdés, hogy a Ted Lasso (Jason Sudeikis) és Coach Beard (Brendan Hunt) párost lecseréli-e a klubot vezető Rebecca Welton (Hannah Waddingham). De úgy tűnik, hogy a relegációt követő átigazolási időszakban sem váltak meg a kedvenc focistáinktól. Hogy az elvileg visszavonult Roy Kent (Brett Goldstein) és Keeley Jones (Juno Temple) hogyan maradnak a sztoriban, arra nem mernék tippelni, de biztosan van még érték a morcos ex-játékosban és a modellben is.

Amit tudunk, hogy a Richmond már 8 meccs óta folyamatosan döntetlent ér el. Az angolok szerint pechesek, ám az amerikaiak ezt máshogy nevezik, méghozzá New York Jetsnek. Reméljük, azért a vége nagyobb siker lesz, mint az NFL-ben bérelt pofozógép szerepét betöltő Jetsnek. Ehhez segítségül hívnak egy pszichológust, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy nem eszik cukrot, és hogy valószínűleg sok lesz a karakter konfliktusa a főszereplővel.

A Ted Lasso második évada Tim Cook elmondása alapján júliusban érkezik az Apple TV+-ra, ami mivel “ingyen” van az Apple termék vásárlóknak, kötelező darab lesz. Egy igazi nyári feelgood vígjáték jól fog jönni, nagyon várjuk!

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó