IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt az első 360°-os rendervideó a Samsung Galaxy Note 20-ról!

Több kiszivárgott kép és digitális mérnöki tervrajz után, itt van végre rendervideó formájában, hogy minden szögből élvezhessük az új letisztultabb dizájnt még az augusztusi megjelenés előtt.

A 360°-os rendert, ahogy sok más belsős kiszivárgott információt, képet, videót vagy tervrajzot a szinte mindig jól informált Evan Blass szellőztette meg. Isten tartsa meg jó szokását!

Most a külső a lényeg, úgy hogy nézzük is a videót!

A 360°-os videó jóvoltából sokkal összetettebb képet kapunk az eddigieknél. Most már mindennél jobban átadja masszív és prémium látványt, mind anyaghasználatban, mind pedig dizájnban. Ez az, ami miatt sokan rendre a Samsung Note telefonjait választják évek óta.

Az eddigi generációktól eltérően, kicsit hasonulva az S-szériához, a készülék már nem annyira rendelkezik szögletes ívekkel, illetve most már sokkal laposabb, nem annyira ívelt a képernyő. Aminek én külön örülök, mivel mindenki, aki valaha használt előző szériás Edge verziókat, az tudja milyen könnyen lehet véletlenül hozzáérni a képernyőhöz, szimpla kézbentartás közben, ezzel megbolondítva az érintésérzékelőket.

Igaz, most részletesebben nem megyünk bele a speckókba, mivel még sok minden képlékeny, de sajnos a Samsungtól megszokott módon hozzánk Európába csak az Exynos 990-es procival jön majd az új Note 20 széria. Míg az amerikai és kínai piacra a jóval erősebb és fejlettebb Snapdragon 865-nel érkezik. Mint ahogy eddig is, évről évre, mi csak a Qualcommot kapjuk.

Emiatt mindig kicsit ingerült leszek… Miért mindig csak a lassabb, nem annyira energiabarát, jobban melegedő processzort kapjuk, mellesleg ugyanazon az áron? Persze, tudom, a sajátkészítésű olcsóbb és örüljek, hogy kapni lehet…. Azért én így is nagyon várom a Samsung bemutató eseményt, remélem ti is! Ahol persze minden specifikáció is ki fog derülni!

A hivatalos augusztus 5-i virtuális Samsung Galaxy Unpackeden, ahol a Note 20-as széria mellett bemutatják majd a Tab S7-et és a Z Flip 5G-t is.

Borító és Forrás: evleaks

Neked tetszik az új Galaxy Note 20-as család?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó