IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Samsung Galaxy Tab S7 ízelítő a nagy Galaxy Unpacked show előtt!

Kiszivárogtak az első render képek a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Tab(let) S7-es modelljéről, amiről 360 fokos videót is kreáltak!

Nem nagy meglepetésre, de annál nagyobb örömünkre itt vannak az első render képek OnLeakstől, aki szinte mindig jól informált és renderképei sorra igaznak bizonyulnak. Tehát most se nagyon kételkedünk a képeiben, amikre vessünk is egy kicsit alaposabb pillantást, ha már alkalmunk van megcsodálni a Samsung augusztus 5-i Galaxy Unpacked bemutató showja előtt.

Forrás: OnLeaks

Először is azt megemlíteném, hogy jó volt látni az úgy tűnik mágneses billentyüzettel ellátott tokot, és hogy az S Pen is ott lebeg a borítóképen. Amikre jól emlékszünk még az előző generációs Galaxy Tab S6 kellékei közül, és persze most sem maradhatnak el. Az már más kérdés, hogy alap kiegészítők lesznek-e és megkapjuk majd a készülékkel vagy ezeket is borsos áron kell majd megvásárolnunk. Ha tippelnem kellene, én a másodikat mondanám…

A színek még képlékenyek, akármi megtörténhet, persze mindenki úgysem lesz megelégedve a lehetőségekkel, ahogy az lenni szokott… A képek alapján a káva elég vékonyra sikeredett, bár azért be kell valljam, remélem még ennél is vékonyabb lesz. Mert, hát az a fránya káva sose lesz elég vékony. Mellesleg szinte biztosan Samsunghoz híven gyönyörű és élénk kijelzőt kapunk majd, remélem minél magasabb felbontásban és képfrissítéssel.

De azért nézzünk kicsit a képernyő alá: a Tab S7+ változat valószínüleg Snapdragon 865 Plusszos processzor változattal és 10 090 mAh-s akkumulátorral érkezik. Míg a gyengébb változatról eddig azt spekulálták, hogy 7760 mAh-s akksit fog kapni, processzorról pedig nem volt szó még eddig. De biztosan meglesz a kellő erő, memória és tárhely is. Remélem legalább a pluszos Samsung Tab elég erős lesz és talán majd fel is tudja venni a versenyt a nagy konkurenciával, az iPaddel.

Árat még sajnos nem lehet tudni, de a Galaxy Tab S7 változatára akár 700 dolláros címkét is akaszthatnak, a Tab S6 650 dollár volt. A Galaxy Tab S7+-os erősebb változat ára pedig ki tudja hol fog megállni…

Ide a végére még idebiggyeszteném, a renderképekből összerakott 360 fokos videót, ha esetleg megcsodálnád a készüléket minden pontjából. Megjelenésig azért ez kicsit enyhíti a várakozás gyötrelmeit…

Borító: OnLeaks
Forrás: AndroidAuthority

Neked tetszik a Galaxy Tab S7/+? Nézni is fogod a Galaxy Unpackedes bejelentését? Instant vétel lesz vagy szerinted csak pénzkidobás a telefon mellé?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó