IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Itt vannak az idei Galaxy Store Awards díjazottjai

Az Apple-höz hasonlóan, a Samsung is minden évben díjazza a legjobb alkalmazásokat és fejlesztőket különböző témakörökre bontva.

A mai napon pedig bejelentették a 2020-as Best of Galaxy Store Awards nyerteseit, ezzel ünnepelve az alkamazás tervezők- és fejlesztők ez évi munkáját a Galaxy Store-ban. A díjak elismerik a tartalomfejlesztőket kiváló tervezés, innováció, minőség és teljesítmény terén.

Az idén harmadízben kiosztott díjak nyerteseit egy virtuálisan megtartott Best of Galaxy Store Awards 2020 díjátadó ünnepségen fedték fel. A legjobb alkalmazások, játékok, óra számlapok és okostelefon-témák elismerése mellett a Samsung kibővítette a díjazottakat a Bixby-vel is.

A Galaxy Store felületét idén egyébként teljesen újratervezték. Új funkciókkal kiegészítve, hogy a felhasználók számára még több és jobb lehetőséget biztosítsanak az egyedi játékélmény érdekében, és hogy élvezhessék a Galaxy felhasználók kizárólagos előnyeit. Az új, letisztult elrendezés, válogatott játékok és játékkedvezmények garantálják az exkluzív játékélményt.

Legjobb témagyűjtemény – butterfly-effected GmbH

Dinamikus animációs effekktekkel és látványos dizájnnal, a butterfly-effect GmbH okostelefon- és óratémái a mobil felhasználói élményt a következő szintre emelik. A német digitális tartalomszolgáltató a világ legnépszerűbb márkáival is együttműködött, köztük a Minions, a South Park, a Hello Kitty és még sok mással, hogy közelebb hozza a rajongókat kedvenc szereplőikhez.

A legjobb Watch Face kollekció – URARITY Design Studio

Amikor 2020 elején megjelent, a URARITY formatervező stúdió Terra Mechanica témája azonnali sikert aratott a Galaxy Watch felhasználók körében. A fejlesztési folyamat során a vállalat fizikai órára hajazó watch face-t készített az összes mozgó alkatrésszel, ezzel ultrarealisztikussá téve az egész témát.

A legjobb Samsungos innováció – NBA Top Shot (Dapper Labs)

Az NBA Top Shot digitális platform és játék a kosárlabda rajongók számára, hogy gyűjthetik, kereskedhessenek és birtokolhassák a bajnokság történetének legnagyobb pillanatait blockchain alapon.

Az év játéka – Fortnite (Epic Games)

Az év egyik legnagyobb durranása a Samsungnál is királyi pozíciót ért el. A Fortnite szinte mindent letartolt az évben és természetesen, ahogy az várhat volt, kellő képpen összakasztották a bajszukat az Apple-lel és a Google-lel is. Ennek ellenére óriásit ment idén a Fortnite.

Az év Bixby Kapszulája – Spotify

A Spotify kapszula lehetővé teszi a Bixby számára, hogy azonnali hangparancsokat hajtson végre a Spotify segítségével, pl. a „Play my Discover Weekly” vagy a „Play pop music”, így zökkenőmentesen hozzáférhet az összes kedvenc Spotify-os zenédhez a Bixby segítségével.

Forrás és képek: Samsung

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó