IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jóárasítva, 120 Hz-es képernyővel érkezik a Galaxy Z Flip 3

Ráadásul még szebb, vékonyabb kivitelt is kap.

A Samsung idén februárban dobta piacra első kagyló kialakítású, összecsukható okostelefonját, a Galaxy Z Flip-et, amit augusztusban egy 5G-s változat követte. A következő modelt nyilvánvalóan Galaxy Z Flip 3-nak fogják hívni, de már nem követik el azt a hibát, hogy egyszerre mutassák be az S21-el, mint a sima Flip esetében.

A már jól ismert Ice Universe Weibo kínai közösségi oldal egyik bejegyzése arra utal, hogy a Galaxy Z Flip 3 támogatni fogja a 120 Hz-es frissítési frekvenciát, ami jelenleg jórészt kizárólag a csúcskategóriás okostelefonokon érhető el. Azt is állította, hogy a készüléknek keskenyebb lesz az előlapja, mint a jelenlegi modellnek, ami már így is elég vékony. Valamint annyit is megemlít, hogy olcsóbb lesz.

Forrás: Weibo

Az utolsó infó kicsit nehezen értelmezhető, de valószínűleg arra utal, hogy a Galaxy Z Flip 3 ára Dél-Koreában 900 dolláron belül lesz. Referenciaként, a Z Flip 5G majdnem 1500 dollárba  kerül, az LTE modell pedig 1000-1200 dollár körül mozog. Amit nem is értünk, hiszen ennyi pénzt csak tényleg az elvakult, kagylótelefon fanatikusok adnának érte.

A Galaxy Z Flip 5G – Forrás: 360 Gadgets

Bár a képernyő valószínűleg ugyanaz marad, mint 6,7 hüvelykes Z Flip 5G esetében, az Ultra-Thin Glass továbbfejlesztett változata fogja védeni az újabb modelt. Nagyobb akkumulátorral, sztereó hangszórókkal, hármas kamerarendszerrel és továbbfejlesztett zsanérral is számolhatunk.

A készülék valószínűleg 2021 második negyedévében érkezik, feltehetően áprilisban. A Samsung állítólag öt összecsukható telefont szeretne forgalomba hozni jövőre, így elképzelhető, hogy fellendül a flip telefonok piaca.

Ti mennyit adnátok maximum egy ilyen telefonért?

Forrás: PhoneArena
Borító: CNET

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó