IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jöhet a továbbfejlesztett 32″-es Pro Display XDR

Még júliusban a 9to5Mac arról számolt be, hogy az Apple egy új külső kijelzőt tesztel dedikált A13 chippel és Neural Engine-nel. Most egy újabb szivárogtató is megerősítette, hogy a vállalat a jelek szerint egy továbbfejlesztett 32 hüvelykes Pro Display XDR-on dolgozik egyedi processzorral.

Dylandkt volt a legjelentősebb szivárogtató az elmúlt évben az Apple bejelentéseivel kapcsolatban, és ma is visszatért egy Twitter bejegyzéssel, amely három kijelzőről szól, amelyeken mind korai fejlesztési szakaszban vannak. Azt írja:

Van három LG gyártmányú, külső monitorokként való használatra szánt, márkafüggetlen burkolatokba zárt kijelző, amelyek korai fejlesztés alatt állnak. Ezek közül kettőnek ugyanazok a specifikációi, mint a készülő 27 hüvelykes és a jelenlegi 24 hüvelykes iMac kijelzőknek. A másik kijelző egy továbbfejlesztett 32 hüvelykes Pro Display XDR-nak tűnik. A márkajelzés hiánya ellenére legalábbis feltételezhető, hogy ez a kijelző Apple márkájú lesz.

Ezután Dylan azt mondja, hogy “úgy tűnik, hogy van egy utalás arra, hogy egyedi processzor hajtja a 32 hüvelykes kijelzőt”, ami a 2019-es Pro Display XDR következő generációja lehet. Viszont úgy véli, hogy a többi 24 és 27 hüvelykes kijelzőben nem lesz egyedi egység, mivel nem talált erre utalást.

Forrás: Apple Newsroom

Egy másik ízelítő ezekkel a kijelzőkkel kapcsolatban az, hogy a 27 és 32 hüvelykes monitorok “úgy tűnik, miniLED kijelzőkkel és 120 Hz-es változó képfrissítési frekvenciával rendelkeznek”, ami megerősíti a DSCC egy nemrég megjelent jelentését, miszerint a következő iMac Pro ezeket a technológiákat és ezt a kijelzőméretet fogja tartalmazni.

A 9to5Mac júliusban írt erről az új külső monitorról, amely egy következő generációs Pro Display XDR lehet:

Az új kijelzőt J327 kódnéven fejlesztik, de jelenleg a technikai specifikációkkal kapcsolatos részletek nem tisztázottak. A források szerint ebben a kijelzőben egy Apple által készített SoC lesz, ami jelenleg az A13 Bionic chip – ugyanaz, amit az iPhone 11-es termékcsaládban is használnak. Az A13 chip mellett a külső kijelzőben a Neural Engine is megtalálható, amely a gépi tanulási feladatokat gyorsítja.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó