IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Pontosabb részletek láttak napvilágot az iPhone 14-gyel kapcsolatban

A korábbi pletykáknak megfelelően az Apple négy iPhone 14 modellt tervez kiadni 2022 szeptemberében, köztük egy 6,1 hüvelykes iPhone 14, egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max, egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max modellt Jeff Pu elemző szerint.

A Haitong International Securities kutatási jegyzetében, amelyet a MacRumors szerzett meg, Pu azt mondta, hogy a két Pro modell háromlencsés hátsó kamerarendszerrel lesz felszerelve, egy továbbfejlesztett 48 megapixeles széles objektívvel és 12 megapixeles ultraszéles és telefotó objektívekkel. Ez egybevág a TF International Securities elemzője, Ming-Chi Kuo által megosztott információkkal, aki áprilisban azt állította, hogy a 48 megapixeles objektív támogatni fogja a 8K videofelvételt.

Forrás: Yanko Design

Pu arra is számít, hogy az iPhone 14 Pro modellek 8 GB RAM-mal lesznek felszerelve, szemben az iPhone 13 Pro modellek 6 GB-jával. Míg ez a pletyka hihetőnek hangzik, néhány más, Pu által előre jelzett iPhone 14 specifikáció sokkal kevésbé tűnik valószínűnek, például az az állítása, hogy mind a négy iPhone 14 modell 120 Hz-es kijelzővel fog rendelkezni. Még szeptemberben Ross Young kijelzőipari elemző szerint a standard iPhone 14 és iPhone 14 Max modellek 60 Hz-es kijelzőkkel fognak maradni.

Pu azt is mondta, hogy a standard iPhone 14 modellek 64 GB tárhellyel indulnak, annak ellenére, hogy az iPhone 13 termékcsalád 128 GB tárhellyel indul. Pu vegyes múltra tekint vissza az Apple-pletykák terén. Például pontosan állította, hogy a 16 hüvelykes MacBook Pro és iPad Pro modellek mini-LED kijelzőkkel 2021-ben fognak megjelenni, de tévedett a 3D érzékelős kamerával ellátott HomePodok 2019-es megjelenésével kapcsolatban.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó