IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jön a következő Apple Watch kihívás

Az Apple a következő Apple Watch Tevékenységi Kihívást idén augusztus 30-ára, vasárnapra időzítette. Ezen a napon megemlékezhetünk a nemzeti parkok természeti szépségeiről.

Idén nincs más dolgod, mint a megadott napon teljesíteni egy egymérföldes vagyis 1,6 kilométeres távot túrázva, sétálva, kerekesszékkel gurulva vagy futva. Úgy, hogy az Apple Watchod tevékenység alkalmazása vagy bármilyen más fitnesz alkalmazás, ami alkalmas arra, hogy szinkronizáljon az Egészség alkalmazással rögzíti mozgásod.

A soron következő kihívás a nemzeti parkok természeti csodáit hivatott ünnepelni. Szerezd meg a díjad augusztus 30-án úgy, hogy teljesítesz egy 1,6 kilométeres túrát, sétát, futást vagy gurulást és rögzíted azt egy olyan alkalmazással, ami szinkronizál az Egészség appal.

Apple

Ez már a harmadik év a sorban, hogy az Apple augusztusban megünnepli a nemzeti parkok csodáit. Tavaly a Grand Canyon Nemzeti Park 100 évfordulója alkalmából emlékezhettünk meg a helyről, bár akkor egy kicsit magasabbra került a mérce, dupla akkora távot, 3 kilométert kellett teljesíteni.

És természetesen a jól megérdemelt díj sem maradhat el egy kitűző és szokásos matrica-csomag formájában.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó