IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

5G-s telefonokkal tér vissza a BlackBerry

Még egy ikonikus márka készül nagy visszatérésre.

Nemrég írtunk róla, hogy a HTC több telefonnal is készül idén, most viszont a másik nagymúltú telefongyártó cég, a BlackBerry is készül egy nagy dobásra. Annak ellenére, hogy a TCL, kínai telekommunikációs megoldásokat kínáló cég magára hagyta őket, kiadtak egy teasert arról, hogy 5G-s telefonokat készítenek. Természetesen az elmaradhatatlan fizikai billentyűzettel.

Az üzleti telefonok királya az európai és a dél-amerikai piacot szeretné elsősorban megcélozni, ugyanis egy licencszerződésnek köszönhetően az OnwardMobilityvel és a FIH Mobile Limiteddel dolgoznak együtt a továbbiakban. Ők fogják legyártani a BlackBerry számára az 5G képes készülékeket, bár egyelőre valószínűleg csak egy-két modelről beszélhetünk majd.

Tegye fel a kezét, aki még emlékszik erre a csodára! – Forrás: Pinterest

Tekintve, hogy még mindig borzasztóan kicsi a piaca azoknak a telefonoknak, amik fizikai billentyűzettel rendelkeznek, ez egy jó hír lehet azok számára, akik ilyet szeretnének. Mondjuk azoktól kommentben várjuk is az okokat, hogy miért jobb!

“A BlackBerry nagyon boldog, hogy az OnwardMobilityvel dolgozhat azon, hogy 5G-s telefonokat dobhassunk a piacra, ráadásul fizikai billentyűzeteset. A BlackBerry mindig is szinonima volt a magas minőségre és a megbízhatóságra, a felhasználóink mindig is kormányzati szintű adatvédelmet élvezhettek. Ezek azok az értékek, amiket az új 5G modelbe is beleépítünk.”

John Chen, CEO, BlackBerry

Érdekes egyébként, hogy minek köszönhető ez a feléledés, de az biztos, hogy a hardcore BlackBerry fanok örülni fognak az új készüléknek.

Neked volt kedvenc BlackBerry modelled?

Forrás és borító: 9to5Google

Kapcsolódó cikkeink

Véget ér egy korszak: megszűnik a klasszikus BlackBerry-k támogatása

Anikó

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó