IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jön a Samsung Life Unstoppable immerzív virtuális élmény bemutató

Az augusztusi Samsung Galaxy Unpacked után most egy újabb virtuális eseményt leplezett le a dél-koreai cég, a szeptemberben megrendezésre kerülő Samsung Life Unstoppable eseményt.

A Life Unstoppable vagyis az Élet Megállíthatatlan nevű rendezvény, valószínüleg a jelenlegi vírus helyzetre gondolt névválasztásban, és azt próbálja átadni, hogy bizony az élet nem áll meg, ahogyan az új Samsung termékek sem. Persze, mindig a felhasználók körül forgott az innováció, amely megkönnyíti a Samsung okoskütyük felhasználói számára a megállíthatatlan élet élvezetét. Modern, új, okosotthon-termékeikkel kívánják ezt elérni. A cél a technológiai és modernebb élet határainak feszegetése.

De most akkor minek is két különböző esemény, egyazon cégtől? A Life Unstoppable virtuális esemény egy 45 perces immerzív show lesz, ami lehetővé teszi majd az új Samsungos okosotthon kütyük interaktív bemutatását. Amikkel a négy fal közötti kényelmet és digitális élményt a legmagasabb fokra hivatottak emelni.

Okostévékkel, hangfalakkal, hűtökkel és egyéb hasonló kiegészítőkkel. Míg az augusztusi Galaxy Unpacked esemény a dél-koreai mogul cég legújabb csúcskategóriás készülékeiket mutatják majd be, mint a Galaxy Tab S7-et vagy az est fővendégét a Note 20-at/+-ot és Ultra készüléket. A kettő különvétele az ésszerű kategória különbség mellett szerintem biztosan azért történt, mert semmikép sem akarják elvenni a rivaldafényt az új Note 20-as csúcstelefonokról. Amit szerintem jól tettek.

Akik követnék a virtuális interaktív élmény bemutatót 2020. szeptember 2-án magyar idő szerint reggel 10 órakor, azoknak szomorúan közlöm, hogy a Galaxy Unpacked eseménytől eltérően ez az esemény nem lesz publikus és csak a média lesz beengedve elsőkörben. Azonban ne csüggedj, mi mindenképp közvetíteni fogunk a legújabb Samsung Life Unstoppable immerzív bemutatóról.

Mellesleg az augusztus 5-i Galaxy Unpacked virtuális eseményük ahol többek között bemutatják majd a legújabb Note 20-as telefonokat, élőben nézhető lesz, amiről már be is számoltunk ezelőtt és minden fontosabb infót megtaláltok! Mi biztos nézni fogjuk!

Forrás: Samsung Newsroom

Borító: invidis
Forrás: Samsung Newsroom

Figyelemmel követed majd a Samsung Galaxy Unpacked és Note 20 bejelentéseket? Illetve várod majd a legújabb termékeket a Life Unstoppable eseményről?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó