IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jövő héten Apple Event!

Az Apple április 20-ára jelentette be az év első eseményét, amely teljesen virtuális lesz. A rendezvényen az Apple valószínűleg új iPad Pro modelleket, AirTaget és még sok mást jelenthet be. Az eseményt élőben közvetítik az Apple Parkból, a kezdés magyar idő szerint este 7 óra.

Miután tavaly ősszel három hónapban (szeptemberben, októberben és novemberben) három külön eseményt is tartottak, jó fél év szünet után az áprilisi esemény az Apple első 2021-es bemutatóját jelenti. A közvetítés ismét nézőközönség nélkül folyik majd a még mindig dübörgő COVID-19 járvány miatt.

Ezzel lassan az Apple már hagyományt teremt. 2019-ben az új szolgáltatások kerültek bemutatásra, mint például az Apple Card, Apple Arcade és Apple TV+. Tavaly ugyan nem volt videós bemutató, de márciusban sajtóközlemények útján jött az új iPad Pro, Magic Keyboard és MacBook Air, majd őket áprilisban követte a második generációs iPhone SE.

Az Apple áprilisi eseményét élőben követhetitek az Apple weboldalán, az Apple TV appban és a YouTube-on is. Holnap jövünk a felhozatal találgatásával.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó