IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jövő héten indulhat az iPad Air értékesítése

Az Apple szeptemberi rendezvényén mutatta be a vadonatúj iPad Air 4-et az Apple Watch Series 6 és a belépő szintű iPad mellett. De az újratervezett iPad Air értékesítése még nem rajtolt el igazából.

Az Apple csak valamikor októberre ígérte a rendelkezésre állást, és a legtöbben arra tippeltek, hogy a keddi Keynote-on Tim Cook legalább érinti a témát. Persze nem így lett. Aztán a tegnapi napon a színes táblagépet törvényes úton engedélyezték kiadásra.

A most elérhetővé vált új FCC (Federal Communications Commission) ből kiderült, hogy a negyedik generációs iPad Air forgalomba hozatala engedélyezett az Egyesült Államokban. Ugyanis bizonyos rádiójeleket használó hardver kiadása előtt az FCC jóváhagyása szükséges, ideértve az LTE-t a mobileszközökhöz.

Jon Prosser, lelkes szivárogtató egészen jól tippelte meg a legutóbbi termékkiadási dátumokat, korábban arról posztolt, hogy szerinte az iPad Air 4 előrendelhető lesz október 16-tól, az október 23-i bolti elérhetőség előtt.

Az iPad Air 4 az első nem Pro modell, amely teljes képernyős kialakításra váltott. Az új táblagép öt színekben is kapható, beleértve az égkéket és a zöldeket. Vadonatúj A14 processzort tartalmaz, és a Lightning-ról USB-C-re váltott. A legkisebb, 64 GB-os, kizárólag Wi-Fis verziót már 239 990 Ft-os áron be is szerezhetjük majd.

Forrás: FCC

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó