IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jövő kedden újabb terméket mutathat be az Apple

Az Apple december 8-án, kedden sajtóközlemény útján tervezi új hardver bejelentését – áll egy a szolgáltatóknak szóló belső feljegyzésben.

A feljegyzés egész konkrétan azt tanácsolja a szervizszakembereknek, hogy készüljenek fel az AppleCare változásokra december 8-án, kedden, csendes-óceáni idő szerint hajnali 5 óra 30 perc körül, ez nálunk délután 2 óra 30 perc. A változások magukban foglalhatnak már meglévő termékeket új cikkszámokkal, új vagy frissített termékleírásokat, valamint új vagy frissített termékárakat.

A MacRumors “megbízható forrásból” szerezte meg a feljegyzést, amely majdnem megegyezik a sajtóközlemény révén a termékhirdetések előtt kiküldöttekkel – ideértve a 16 hüvelykes MacBook Prót 2019 novemberében és a második generációs AirPodsokat 2019 márciusában. Viszont az AppleInsider nem tudta eddig megerősíteni a dokumentum létezését.

Az Apple egyébként mozgalmas őszi szezont tudhat maga mögött, három különálló eseményt is megszerveztek – még ha csak online formában is – néhány hónap alatt. A december 8-i dátum közelsége miatt valószínűtlen, hogy tényleges médiaesemény történjen. Inkább arra lehet számítani, hogy az Apple Newsroomon keresztül új termékeket jelentenek be. Ilyen már többször is történt, kisebb specbumpok során, akkor is délután kettő körül jött az áldás. 

Szerintetek mi lesz, frissített M-szériás Mac vagy inkább valami apróbb kütyü?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó