IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Júniusban érkezik az Android 11 bétája!

Fű alatt frissítette a Google fejlesztői oldalán az Android 11 információit, hamarosan érkezik a rendszer következő főverziójának bétája.

És mivel az idei Google I/O esemény elmaradt, most élő YouTube közvetítéssel érkeznek a legfontosabb bejelentenivalók június 3-án, keleti parti idő szerint délelőtt 11 órakor (ez nálunk délután 5 órára esik).

Sajnos a koronavírus, mint megannyi más nagyszabású rendezvénynek, a Google fejlesztői konferenciájának is betett az idén. A Beta Launch Show névre keresztelt eseményen azonban ugyanúgy kiderül majd minden információ, mintha csak a Google Mountain View-i kampuszából érkezne a bejelentés élő közönség előtt.

Az esemény extrája egy kérdezz-felelek szegmens lehet Dave Burke-kel, az Android rendszer fejlesztéséért felelős alelnökével, valamint Stephanie Cuthbertsonnal, a termékmenedzsment vezetőjével.

Forrás: Google Developers

A kérdéseket előre lehet feltenni az Android Developers twitter oldalán. Tweeted az #AskAndroid taggel kell ellátnod, hogy esélyed legyen arra, hogy beválogassák a megválaszolt kérdések közé.

A vállalat egyébként kicsit késésben van, hiszen májusra volt várható a béta indulása, de jelen körülmények között már semmin sem kell meglepődni. A világ éppen eléggé a feje tetejére állt, de mi azért itt leszünk és szállítjuk a legfrissebb infókat.

Forrás és borítókép: Google Developers

Kapcsolódó cikkeink

Muszáj lesz az Apple-nek is felzárkóznia az RCS-hez

Anikó

A Xiaomi megelőzte az Apple-t

Anikó

Az iOS felzárkózott az Android népszerűségéhez

Anikó