IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kanye West Apple Musicos rekordot döntött

Kanye West legutóbbi Apple Music streaming eseménye nagyjából 3,3 millió nézővel megdöntötte az élő streaming események mindenkori rekordját.

Július 22-én Kanye West élőben közvetített globális streaming eseményt tartott a tizedik stúdióalbumának, a még meg nem jelent „Donda” premierjére. A teltházas eseményre az atlantai Mercedes-Benz Stadionban került sor.

Forrás: MacRumors

Az eseményt az Apple Music élőben közvetítette, így a rajongók még a megjelenés előtt ráhangolódhattak az albumra és előzetesen belehallgathattak. A TMZ szerint az eseményt 3,3 millióan látták. Kanye későn jelent meg, nem beszélt a 42 000 fős tömeghez, akik részt vettek az élő eseményen, és távozott, amint véget ért az album streamje.

A korábbi rekord, amit Gucci Mane és Jeezy tartott a Verzuz csatája során, 1,8 millió megtekintés volt.

Kanye albumának az esemény másnapján kellett volna megjelennie, de ahogy az várható volt, másnapra már nem volt az Apple Musicon. Az album most augusztus 6-án fog megjelenni, az eseményt pedig újra leadják, hogy a rajongók újra megnézhessék, ha úgy akarják.

Kanye ismert excentrikus viselkedéséről. A rapper és divatmogul 2018-ban azt állította, hogy ruházati cége, az YZY, az Apple non-profit ága.

Borítókép: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó