IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Képeken az állítólagos AirTag kulcstartója

Eléggé kétesélyes, hogy a ma esti Keynote-on a Macek mellett kap-e szerepet az Apple kis trackere, mellyel lehetőségünk nyílni a Find My alkalmazás használatával nyomon követni bármilyen tárgyat.

Most a rendszerint szivárogtató Fudge megosztott egy képet a Twitteren, melyen az állítólagos AirTag-tartó kulcstartója látható.

A képek alapján a kis kiegészítő olyan lehet, mint egy bőrtok az AirTaghez, amibe a trackert becsúsztathatják a felhasználók. A bőr fityegő egy nagy rozsdamentes acél kulcstartó karikához kapcsolódik, melybe már előre belevésték a „Designed by Apple in California” és „Assembled in China” feliratokat. 

A képen magán az AirTag nem látható, de következtetni lehet a kerek alakjára. De még az is simán lehet, hogy egy totál kínai replikáról van szó. Bár, egészen akkurátus másolat lehet, hiszen a San Francisco betűtípus, amit a vállalat is használ, stimmel. A Saddle Brown színű bőr kiegészítő pedig megegyezhet azzal a színnel, mint amit az iPhone 12-höz gyártott Leather Sleeve-nél mutattak be. 

Nagyon vegyesek a hírek az AirTagről. Szerencsére már csak estig kell várnunk…

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó