IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még soha nem láttál ennyire aranyos telefonreklámot, mint a Pixeleké!

A Google egy elképesztően aranyos videósorozattal népszerűsíti az androidos telefonjaikat.

A vállalat még szeptemberben mutatta be az elragadóan édes, kutyás hirdetéssorozatát, amelyben a Pixel nevű mopszot hasonlították össze a telefon Pixellel. A videó hangulata meglepően üdítő a tipikus tech promóvideókhoz képest, puha pasztellszínekkel és pihentető zenével kiegészítve. Most a vállalat hét új videót tett közzé, amelyben kiemelnek a Pixel egyedi és exkluzív szoftveres szolgáltatásaiból néhányat.

A videós anyagok a Feature drop, a Now Playing és a Call Screen funkciókat magyarázzák el. A Google még egy olyan szabványos Android-funkciót is kiemelt, mint az osztott képernyő, amely nem található meg az iOS-en, és amit az átlagfogyasztó nem biztos, hogy ismer. Az egyetlen hardverközpontú videó a Pixel 730G Snapdragon processzorát és 128 GB tárhelyét hangsúlyozta.

A színes trükkökkel és aranyos képekkel tűzdelt videó határozottan az egyik kedvencünk, amit csak tech cég készített a telefonok értékesítése céljából. Nem lehet tudni, hogy hányan vennének konkrétan a videó hatására Pixelt, de arra tökéletesek, hogy feldobják az ember napját. A teljes lista itt érhető el.

Szerinted is mindent el lehet adni cuki kutyákkal?

Forrás és borító: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó