IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Két Daytime Emmy-díjat és 18 Primetime jelölést is besöpört az Apple TV+

Ismét rekordot döntött díjazás szempontjából az Apple TV+, de nem az elnyert szobrocskák számával. Ez az első streaming szolgáltatás, ami az indulását követő első évben több már díjakat vihet haza a Ghorstwriter és Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10 gyermekprogramokkal.

A 47. Daytime Emmy-díj kiosztóján a Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája az Apple két sajátgyártású tartalmának is odaítélte a televíziós produkciók „Oscar-díját”.

A Ghostwriter a kiemelkedő gyermek vagy családi program díját hozta el, míg a Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10 a kiemelkedő egykamerás felvételek kategóriájában teljesített kiválóan.

Forrás: Apple TV+

2019 novemberi indulása óta az Apple TV+ már 71 nevezést és 25 neves elismerést söpört be köztük Jennifer Aniston SAG-díját a The Morning Showban, de ugyanez a sorozat Golden Globe-díj jelölést is kapott.

A Daytime Emmy-díj mellett a Ghostwriter elhozta a Parent’s Choice aranyérmes díját, valamint a Common Sense Media elismerését is kivívta, akik nagyszerű választásnak titulálták a sorozatot általános iskolás gyerekek és szüleik számára. A Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10 pedig „klasszik” Snoopy, éppen a holdraszállás 50. évfordulóján.

Az Apple TV+ kínálatában elérhető tartalmakat megtekintheted iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch és Mac segítségével. De az arra alkalmas Samsung és LG okos tv-ken, valamint Amazon Fire TV-n és Rokun is elérhetők, mindössze 1890 Ft-ért havonta.

Az Apple TV dedikált alkalmazása hamarosan elérhető lesz egyes Sony és VIZIO smart TV-ken is. Ha pedig újonnan vásárolsz iPhone-t, iPadet, Apple TV-t, Macet vagy iPod touchot, behúzhatsz egy év próbaidőt az első aktiválástól számított 3 hónapon belül.

Forrás és borítókép: Apple TV+ Press és Emmys

Frissítés

 

A Daytime Emmy-díjak mellet 18+1 Primetime Emmy-jelölést is sikerült felhalmozni, ami egy hangyányival még elmarad a Netflix 160 és HBO 107 jelölésétől.

 

  • The Morning Show – 8 jelölés
  • Beastie Boys Story – 5 jelölés
  • Carpool Karaoke – 1 jelölés (feketebárányként az Apple Music égisze alatt)
  • Central Park – 1 jelölés
  • Defending Jacob – 2 jelölés
  • The Elephant Queen – 1 jelölés
  • Home – 1 jelölés
Anikó

 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó