IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre konkrétan együtt hallgathatsz zenét a barátaiddal Spotifyon

A Prémium előfizetők Group Sessionben oszthatják meg egymással, hogy éppen mit hallgatnak.

A Spotify nagyon belendül az újítgatások terén, nemrég vezetett be egy új prémium csomagot, a Duót azoknak a pároknak, akik együtt élnek, valamint a podcast szekciót is rendesen megreformálták.

Ma egy új szolgáltatást jelentettek be a Prémium előfizetők számára, aminek nagyon fognak örülni azok, akiknek sok olyan barátjuk van, akik hasonló zene ízléssel rendelkeznek.

A funkció neve Group Session, és engedi, hogy a felhasználók egy közös csoportban hallgathassanak zenét teljesen függetlenül attól, hogy éppen hol vannak és mit csinálnak.

Így fog kinézni egy közös zenehallgatás felülete – Forrás: XDA Developers

A csoporthoz logikusan minimum 2 fő kell, de egyszerre maximum 5 csatlakozhat. A közös élményhez semmi másra nincs szükség, csak egy linkre, amit bármilyen üzenetküldő appal továbbíthatunk a barátainknak. A közös sessionben megállíthatjuk egymás számait, tovább léptethetünk és kiválaszthatjuk a lejátszási sorrendet. És persze folyamatosan bővíthetjük a lejátszandó számok listáját.

A Prémium felhasználóknak nincs más dolga a közös élményhez, minthogy megnyissák a „Connect” menüt és rákattintsanak a közös zenehallgatás indítása opcióra, majd a kapott linket eljuttassák azoknak a barátoknak, akikkel nem ellentétes a zenei ízlés.

Én izgatottan várom, hogy mit tartogat ez a funkció, Te is használni fogod a barátaiddal?

Forrás és borító: PhoneArena

 

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple Music még mindig nem tudja lenyomni a Spotify-t

Anikó

A Spotify betör a hangoskönyvek piacára

Anikó

A Spotify leelőzte az Apple Musicot

Anikó