IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott egy 64 megapixeles, 5000 mAh aksis büdzsé Motorola készülék

Azoknak, akiknek nincsenek nagy igényeik telefonok terén, de mégis egy olyan modellt szeretnének, ami szép képeket csinál és sokáig bírja, jó hírünk van. A Motorola igyekszik feltámadni a halálból, és mi sem jobb taktika, mint jó telefont jó áron piacra dobni.

A Motorola már egy ideje igyekszik újra felérni a régi nevéhez. Az Edge Plus nagyon jól nézett ki és egész jó ár-érték aránnyal rendelkezett, de sajnos csak Amerikában dobták piacra, ott is csak a Verizon árulhatta, ráadásul a tesztelők sem ájultak el tőle.

A másik “fantasztikus” próbálkozás, aminél szintén elkövették azt a hibát, hogy Verizon exkluzívként dobták piacra, az új Razr volt. Én anno éltem haltam volna egy rózsaszín Razr V3-ért, de kicsi voltam és nem kaptam, de ezt az új verziót sértésnek érzem a legendás telefon számára. Alapból hiába összecsukható telefon, az 1500 dollár érte úgy, hogy semmit nem tud elég borsos. A Verge, aki tesztelte a mobilt azt mondta róla, hogy kb. 250 dollárt érne az egész.

Így tehát a Motorola hiába igyekezett eddig, drága és rosszul targetált telefonokat sikerült piacra dobniuk. Most talán ezen akarnak változtatni azzal, hogy folytatják a G9 szériát.

A Moto G9 Plus a szlovák Orange weboldalán szivárgott ki, és a WinFuture német tech híroldal egyik írója, Roland Quandt szúrta ki. A lista szerint a telefon 255 euróba fog kerülni, ami körülbelül 100 000 Ft, tehát egy erős középkategóriás Xiaomi ára, de mégis Motorola.

Néhány specifikáció is járt az ár mellé, például hogy 6,81 colos, 1080p felbontású kijelzőt kap, egy standard 4GB RAM-ot és 128 GB belső memóriát. Jó hír viszont, hogy úgy teszik bele a dobozokba, hogy már az Android 10 fut rajta. A rendszert pedig egy 5000 mAh-s aksi támogatja. Négy kamerát kapott, azt nem tudjuk, hogy a három másik kamera, ami a hátulján díszeleg mit tud, csak annyit, hogy az elsődleges 64 megapixeles. Az viszont már biztos, hogy európai piacokon is találkozhatunk vele.

A másik érdekes leak, a Moto G9 Play verzió. Ez a modell ugyanis még olcsóbb, 169,99 euróba kerül, ami kb. 60-70 000 Ft, tehát a középkategória alja, mégis egész jó specifikációkkal dicsekedhet. Kisebb, 6,5 colos 1080p kijelzőt kapott, három kamerát, amiből a főkamera 48 megapixeles, és Snapdragon 662-es processzort. És ebbe a verzióba is nagylelkűen belerakták az 5000 mAh-s aksit.

Te választanál középkategóriából a Motorola kínálatából, vagy számodra már lecsengett a gyártó?

Forrás és borító: The Verge

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó