IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott képek jelentek meg az új Apple Watch Series 7-ről

Egy Facebook-csoporton belül megjelentek képek az Apple Watch Series 7-nek tűnő vadon élő Apple Watchról, amelyek kis betekintést engednek az új modell megjelenésébe a pletykák szerint októberi érkezés előtt.

Az Apple a California Streaming rendezvényén mutatta be az Apple Watch Series 7-et, de szokatlan módon nem említette a viselhető eszköz értékesítésének kezdő dátumát. A közelgő megjelenésről szóló pletykák közepette úgy tűnik, valakinek sikerült egy kicsit korábban megszereznie a készüléket.

Forrás: Facebook

A Facebookon egy Apple Watch-rajongói csoportban közzétett bejegyzésben olyan fotók jelentek meg, amelyeken az Apple Watch Series 7-nek látszó eszköz látható. Az egyik képen, amelyet a MacRumors szerint mostanra töröltek, a készülék modelladatai láthatóak, egyértelműen Series 7-ként azonosítva azt, míg a többi a képernyőn lévő billentyűzetet és a kezdőképernyőt ábrázolja rácsos nézetben.

A posztoló azt állította, hogy egy olyan mobilhálózatnak dolgozik, amelyik éppen az Apple Watch Series 7-et teszteli, mielőtt az értékesítésre kerül.

A vállalat nem mondott konkrét időpontot a megjelenésre, kivéve, hogy valamikor idén ősszel, és még nem nyitotta meg az előrendeléseket az új modellre. A pletykák és egy Hermes-ügyfeleknek küldött e-mail szerint az Apple október elején, valószínűleg október 8-án indítja el az előrendeléseket.

Borítókép: Facebook

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó