IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott minden is a Samsung Galaxy A21s-ről

Az elmúlt két hét során a Samsung Galaxy A21s készüléke egyre többet szerepelt a hírekben. Most pedig egy egész sor információ és egy render kép szivárgott ki a vállalat soron következő okostelefonjáról.

A képeken jól látható, hogy a telefon eleje szinte teljesen megegyezik a múlt hónapban bemutatott Galaxy A21 front paneljával, ezzel megerősítve a 6,5”-es kijelző méretet. Továbbá az információk közt szerepel még 3 GB RAM is.

A kiszivárgott rendereket Sudhanshu Ambhore osztotta meg Twitter felhasználójával.

A felhasználó szerint a készülék 6,5”-es méretben érkezik, notch nélkül, csak egy selfie kamera lyukkal a bal felső sarokban, alapvetően káva nélkül, egy pici peremmel a készülék alján.

A hangerőszabályzó gombok, valamint a bekapcsoló gomb a készülék jobb oldalán kap majd helyet. Így az egyetlen különbség az A21-hez képest a picikét másként kinéző oldalsó gombok lehetnek.

A kijelzőn kívül Sudhanshu azt is tudni véli, hogy a készülék 3 GB memóriával érkezik 32 és 64 GB belső tárhellyel, azonban annak bővíthetőségéről egyelőre nincs információ. Csak úgy, ahogy a készülékben található processzorról sem. Korábban az Exynos 850 nyolc magos 2,0 GHz-es SoC-járól szóltak a hírek. Azt viszont megtippelte, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóval és NFC kapcsolattal érkezik az új készülék.

Kamera fronton 48 MP-es főkamerára lehet számítani, amit egy 8 és egy 2 MP-es szenzor egészít ki hátul, elöl pedig egy 13 MP-es szelfikamera kaphat helyet.

Az akkumulátor 5000 mAh-ra rúghat, az elérhető színfelhozatal pedig fekete, kék és fehér lehet.

Igazából maradt bármi, amit nem spoilereztek el?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó