IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivároghatott a következő Galaxy Unpacked esemény dátuma

Egy héttel ezelőtt már érkeztek képek azokról a készülékekről, amelyeket a Samsung várhatóan a következő, idei második Unpacked eseményén mutat be. 

Ezek a termékek a Samsung Galaxy Z Fold3, a Galaxy Z Flip3, a Samsung Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic. 

Evan Bass, ismert szivárogtató egy promót posztolt a Samsung Oroszországból, amely megerősíti, hogy a következő Unpacked augusztus 11-én, szerdán lesz. A promó szerint az esemény moszkvai idő szerint 17:00-kor kezdődik.

A kiszivárgott Unpacked promóció így kezdődik: “A jövő új módon bontakozik ki. Nagyon hamar.” Nyilvánvalóan a Samsung erősen próbál utalni arra, hogy az augusztus 11-i bejelentés tartalmazni fog néhány hajtogatható készüléket. Ha a kiszivárgott képek közt szereplő geometriai alakzatokat vesszük, akkor a bal oldalon a Galaxy Z Fold3, a jobb oldalon pedig a Galaxy Z Flip3 is felfedezhető.

A Samsung azt is tudatta, hogy az élő közvetítés az országban a samsung.com/ru oldalon lesz elérhető. Közben arra számítunk, hogy az új összehajtható telefonok augusztus 27-én jelennek meg, az új órák pedig a bemutatásuk napján kerülnek piacra.

A Galaxy Z Fold3 pletykált specifikációi között szerepel egy 6,2 hüvelykes Super AMOLED külső képernyő. A készülék kinyitásával egy táblagép méretű, 7,5 hüvelykes Super AMOLED kijelző válik elérhetővé, a belső képernyő pedig 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. A motorháztető alatt a Snapdragon 888 chipset található 12 GB memóriával és 256 GB tárhellyel párosítva, az S Pen pedig opcionális tartozék.

Forrás: 91 Mobiles

A hátlapon három kamera található (12 MP-es autofókuszos, telefotós és ultraszéles), van egy 16 MP-es képernyő alatti kamera, valamint egy 10 MP-es kamera, amelyet a telefon zárva tartásakor használhatunk. A kraftot egy 4380 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

A Galaxy Z Flip3 feltehetően felpattintva egy 6,7 hüvelykes Dynamic AMOLED képernyőt tár majd elénk, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 1080 x 2636-os felbontással. A 22:9-es képarányú kijelző magas és vékony. A hátlapon kettős kameraelrendezést és egy nagyobb előlapi kijelzőt kellene látnunk. Ez volt a legnagyobb kritika a tavalyi Galaxy Z Flip modellekkel szemben, mivel a fedlapi kijelző túl kicsi volt ahhoz, hogy kényelmesen el lehessen olvasni az értesítéseket, üzeneteket és egyebeket.

Borítókép: Phone Arena

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó