IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Különleges háttérképekkel érkezik az iOS 14.2

Az iOS legfrissebb bétájába a cupertinóiak egy sor vadonatúj háttérképet csempésztek, ráadásul mindegyikből kapunk éjszakai változatot is.

Az utóbbi évekkben az Apple nem igazán kápráztatott el minket az iOS gyári háttérképeivel, pedig volt idő, amikor a remekül válogatott fotók még az almás rendszer kvázi-védjegyének számítottak. A régebbi motorosok máig szívesen gondolnak vissza a például bohóchalakra, vagy éppen a vízcseppekre. Te emlékszel még rájuk?

Az iOS 14.2 nemrég publikussá vált bétája viszont egy kicsit ismét felrázta a dolgokat, mivel az új verzió összesen 8 friss témával bővíti a gyári galériát. A kollekció két szempontból is különleges: egyrészt minden képnek van nappali és éjszakai változata, másrészt a választék fele rajzolt (hatású?) tájkép, amire korábban még nem volt példa a hivatalos iOS-hátterek történetében. Az újdonságok kipróbálásához természetesen nem muszáj csatlakoznod a bétázókhoz,  mobilon az alábbi galéria egyes tételeit kiválasztva, a kívánt képre hosszan nyomva eredeti felbontásban letöltheted az iOS 14.2 háttereit.

Minket Anikóval egymás között megosztott a kollekció, ő utálja őket, én viszont imádom. A sivatagos-sziklás témák egyébként remekül harmonizálnak a korábban megjelent első Shot on iPhone 12-videóval, amit hasonló környezetben (ha nem éppen ugyanazon a környéken) forgattak az Oscar-díjas Emmanuel Lubezkivel. Az új háttérképek a bétázók beszámolói alapján nem lesznek iPhone 12-exkluzívok, az iOS 14 frissítésekor minden azt támogató készüléken elérhetővé válnak majd.

Neked hogy tetszenek az új hátterek?

Forrás: 9to5Mac.com

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó