IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Lassan elrajtol az Apple Fitness+ szolgáltatás is

A tervek szerint az Apple Fitness+ valamikor 2020 vége előtt indul, bár pontos dátumot még nem közöltek. Elöljáróban a szolgáltatás oktatói az Instagramra dobtak fel néhány teasert, annak jegyében, hogy a szolgáltatás „hamarosan” indul, és hogy ők már nagyban edzéseket rögzítenek.

Az elmúlt héten során az Apple Fitness+ szolgáltatásban résztvevő oktatós egy csomó #CloseYourRings hashtaggel ellátott posztot osztottak meg saját instájukon, a posztokban pedig megemlítik az @AppleFitinessPlus accountot is.

A bejegyzések egyike sem említi konkrétan az Apple Fitness+ indítási dátumát, de az Apple-nek 2020 végééig lépnie kell, ha nem akarnak lebőgni. Tekintettel az oktatók hirtelen nyomulására a közösségi média-felületeken, arra következtethetünk, hogy a szolgáltatás inkább előbb, mint utóbb indul.

Továbbá a jelenlegi watchOS 7.2 béta különböző hivatkozásokat tartalmaz az Apple Fitness+-ra, mint az új szolgáltatására. Az iOS 14.3 bétája pedig tartalmazott egy hivatkozást a szolgáltatásra a Beállításokban, amit aztán később eltávolítottak.

Az Apple Fitness+-t először szeptemberben jelentették be az Apple Watch Series 6 és az Apple Watch SE érkezése mellett. Az Apple szerint az új edzések heti rendszerességgel jelentek meg. És nagy hangsúlyt fektetnek majd az Apple Musicra, ahol minden edzéshez egyedi az oktatók gondosan válogatott lejátszási listát kínálnak. 

Ha majd elérhető lesz, az Apple Fitness+ az iPhone Aktivitás alkalmazásában lesz megtalálható, az iOS 14-et futtatva. Természetesen az Apple Watch használatával is részt lehet venni az edzéseken, valamint az Apple egy Fitness alkalmazást is kiad az Apple TV-hez.

Az Apple Fitness+ havi 9,99 dollárba vagy évi 79,99 dollárba kerül. Tartalmazza az Apple One Premier csomag is, amelyet havi 29,95 dollárért is kínálnak. A rossz hír, hogy nálunk valószínűleg jóval csak az indulás után kerül majd meghonosításra a szolgáltatás. Egyelőre viszont még alap indulási dátumunk sincs.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó