IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Leáldozhat a Samsung Galaxy Note széria csillaga

A koreai ET News értesülései szerint a vállalat jövőre végleg összemoshatja a Galaxy S és Note szériákat azzal, hogy a Galaxy S készülék számára is elérhetővé válik az S-Pen támogatás. De addig jöhet még egy környi új Note, nevesül a Galaxy Note21. 

Persze, nem ez az első alkalom, hogy „halálhírét” keltik a Note-oknak, de most egyre inkább biztosnak tűnik, hogy az új S-Pen már felbukkanhat a Galaxy S21 Ultra és Galaxy Z Fold3 kiegészítői közt. Ezzel gyakorlatilag ki is húznák a Note széria egyetlen ütőképes extráját, szükségtelenné téve ezzel az egész termékvonalat. 

Valószínű, hogy az új Note sorozatnak csak egy modellje lesz, amelyet 2021 második felében terveznek kiadni. A Samsung Electronics arra törekszik, hogy 2021 második felében a következő Note-sorozat helyett inkább az összecsukható okostelefonokra koncentráljon.
Meg nem nevezett iparági forrás

A hajtogatható technológia továbbfejlesztése elengedhetetlen lehet a vállalat számára, csak úgy, mint az ultravékony üveglapok és digitális beviteli eszközök fejlesztése. Még az is lehet, hogy az S-Pen is kinyithatós lesz. 

Forrás: Android Authority

2018 óta terjengenek már pletykák arról, hogy a Samsung dobja a Note-sorozatot. A hírek szerint a vállalat egy ponton az egységes Galaxy S és Note vonal új nevéről tárgyaltak. 

Bár ebben az évben még nem volt terítéken a téma, a Note sorozat megszűnése egyre biztosabbnak tűnik. Természetesen a Samsung még nem kommentálta a híreszteléseket, talán az S21-es januári esemény után már okosabbak leszünk.

Neked hiányoznának a Note-ok? Használnád S-Pennel az Galaxy S-ed?

Forrás: ET News

Borítókép: Android Authority

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó