IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

LeBron James még be sem mutatott Beatsszel a fülében mászkál

A hónap elején röppent fel a hír, hogy az Apple új, valóban vezeték nélküli fülhallgatókon dolgozik a Beats márka alatt “Beats Studio Buds” néven. Bár a fülhallgatókat már jóváhagyta az FCC, a vállalat még nem jelentette be a terméket. Úgy tűnik azonban, hogy LeBron Jamesnek már van egy párja az új Beats Studio Budsból.

A Los Angeles Lakers játékosa a tegnapi nap folyamán megosztott néhány fotót a személyes Instagram-profilján. Bár a fotókon nem látszik semmi különös, James fehér fülhallgatókat visel, amelyek úgy néznek ki, mint az új Beats Studio Buds.

A képek távolsága miatt nehéz részletesen látni a fülhallgatókat, de úgy tűnik, hogy a Beats márkajelzés ugyanott van rajtuk, mint az anno kiszivárgott képeken. Míg a Beats Studio Buds első képein egy fekete modell látható, a rendszerfájlok szerint lesz egy piros-fehér változat is – ami úgy néz ki, mint amit James visel.

A Beats fejhallgatók rendkívül népszerűek a zenészek és művészek körében, így nem meglepő, hogy az Apple már a hivatalos megjelenés előtt leszállított néhány darabot ezeknek az embereknek. Ami a Beats Studio Budsot illeti, nagy valószínűséggel az AirPodshoz hasonlóan intelligens töltőtokkal rendelkezik majd, valamint olyan funkciókkal, mint a “Hey Siri”, az automatikus párosítás az Apple-eszközökkel és a zajszűrés.

Forrás: 9to5Mac

Az Apple még nem jelentette be az új Beats Studio Buds hivatalos megjelenési dátumát, de ami késik…

Forrás: 9to5Mac

Borítókép: Instagram

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó