IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Megérkezett a YouTube Music alkalmazás Apple Watchra

A felhasználók böngészhetnek a zenegyűjteményekben, vezérelhetik a lejátszást, és kiválaszthatják a megosztási lehetőségeket közvetlenül az Apple Watch segítségével.

Az alkalmazás használatához a felhasználóknak rendelkezniük kell a YouTube Music app legújabb verziójával, egy Apple Watchcsal Series 3-mal vagy annál újabb modellel, ami legalább watchOS 6-ot, YouTube Premium-előfizetéssel és természetesen iPhone-nal.

Mivel a Google arra készül, hogy a hónap végén leállítja a Google Play Zene szolgáltatást, hogy csak egy zenei streaming platformra koncentrálhasson és új funkciókat vezetett be a YouTube Music számára. Így az Apple Watch-os alkalmazás után jöhet a Wear OS-es verzió is a Google hordható eszközei számára.

A YouTube bejelentette, hogy az alkalmazás saját komplikációval érkezik, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a releváns információkat közvetlenül az óra számlapján jelenítsék meg. A YouTube Music komplikációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlen hozzáférést kapjanak a lejátszás vezérlőihez, valamint ajánlásokat tegyenek az új dalokra hallgatási szokásaik alapján.

És míg a Google Play Zene leállítása készülőben van, a vállalat a YouTube Musicra összpontosít, és számos új funkciót mutatott be. Most a felhasználók a Google Assistant segítségével játszhatnak le személyes lejátszási listákat, és a feltöltött zenét készülékekre és hangszórókra castolhatják (ez a funkció korábban csak a prémium előfizetőkre korlátozódott). Ezenkívül kibővítette a Felfedezés lapot, és hozzáadta a globális YouTube Chartokat is.

Forrás és borítókép: YouTube Blog

Kapcsolódó cikkeink

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Google: az Apple visszatartja a fejlődést

Anikó

Végre használható lesz a Gmail iOS-es widgete

Anikó