IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még nem kell lemondanunk az új iPhone SE-ről

A tajvani TrendForce kutatócég szerint az Apple 2022 első negyedévében tervezi a harmadik generációs iPhone SE kiadását. Ha ez az időkeret pontosnak bizonyul, akkor március végén számíthatunk a készülék megjelenésére.

A TrendForce szerint a korábbi pletykáknak megfelelően az új iPhone SE továbbra is egy középkategóriás okostelefon marad, amelyhez az 5G-támogatást is hozzáadják:

Ami a termékfejlesztést illeti, az Apple marad a tervnél, miszerint a harmadik generációs iPhone SE-t 2022 első negyedévében, az új széria négy modelljét pedig 2022 második felében mutatja be. A harmadik generációs iPhone SE várhatóan fontos szerepet játszhat abban, hogy az Apple megalapozza jelenlétét a középkategóriás 5G-s okostelefonok piaci szegmensében. A gyártási volumene 2022-ben az előrejelzések szerint eléri a 25-30 millió darabot.

Ming-Chi Kuo korábban azt állította, hogy az új iPhone SE a jelenlegi modellhez hasonló kialakítású lesz, amely az iPhone 8-on alapul, 4,7 hüvelykes kijelzővel, Touch ID-s főgombbal és vastagabb kávákkal. Kuo szerint a készülék kulcsfontosságú frissítései közé tartozik majd az 5G támogatás és egy gyorsabb processzor, mely állítólag egy A15-ös chip lesz.

Forrás: Geeky Gadget

Voltak olyan pletykák is, hogy az Apple az iPhone SE nagyobb változatán dolgozik, de az a készülék várhatóan csak 2023-ban vagy később jelenik meg.

Az eredeti iPhone SE 2016 áprilisában került a boltok polcaira, és 2018 szeptemberében szűnt meg a gyártása. A második generációs iPhone SE 2020 áprilisában jelent meg, és továbbra is elérhető a vállalat kínálatában.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó