IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még testreszabhatóbbak lesznek a Memojik az iOS 15-ben

A megújult iMessage- és FaceTime-élmény mellett az Apple a kedvelt Memoji funkciót is jobban testreszabhatóvá teszi.

Amióta az Apple bejelentette a WWDC21 időpontját, a Memoji a Worldwide Developers Conference népszerűsítésének kulcsfontosságú része volt. Most a vállalat bemutatta az iMessage Memoji funkciójához érkező új testreszabási funkciókat.

A Memoji funkció azóta sikeres, amióta az Apple az iPhone X Keynote-on bemutatta. A TrueDepth érzékelőt használva a mimikád és mozgásod másolására, a Memojit tényleg széthype-olták az elmúlt évek során. Amióta a vállalat bevezette a Memoji matricát, a funkció minden iPhone-felhasználó számára elérhetővé vált, még akkor is, ha nem Face ID-val rendelkező iPhone-juk van.

Természetesen idén is érkezik a funkcióhoz néhány újítás.

Ruházat: A felhasználók mostantól több mint 40 ruhaválasztékkal szabhatják testre a Memojikat, hogy tükrözzék a stílusukat, hangulatukat vagy az évszakot, és akár három különböző színt is választhatnak.

Új akadálymenetesítési lehetőségek: Három új akadálymentesítési lehetőséggel ábrázolhatod magad: cochleáris implantátummal, oxigéncsővel vagy puha sisakkal.

Új matricák: Kilenc új Memoji matrica segítségével küldhetsz egy shakát, egy kézlegyintést, egy felismerési pillanatot és még sok mást.

Két különböző szemszín: Mostantól más színt választhatsz a bal és a jobb szemedhez.

Új szemüveg: Testre szabhatod a karakteredet három új szemüvegformával, köztük szív, csillag és retró alakkal. Válaszd ki a keret és a lencsék színét.

Többszínű fejfedők: Képviseld kedvenc sportcsapatodat vagy egyetemedet, akár három színt is választhatsz a fejfedődhöz.

Bár az Apple az új matricákat és ruházatokat a Memoji testreszabásának további lehetőségeiként sorolja fel, az iOS 15 első bétájában azonban még nem elérhetők.

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent a watchOS 9

Anikó

Megjelent az iOS 16

Anikó

Érkeznek az Apple Far Out eseményének legnagyobb bejelentései

Anikó