IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Még testreszabhatóbbak lesznek a Memojik az iOS 15-ben

A megújult iMessage- és FaceTime-élmény mellett az Apple a kedvelt Memoji funkciót is jobban testreszabhatóvá teszi.

Amióta az Apple bejelentette a WWDC21 időpontját, a Memoji a Worldwide Developers Conference népszerűsítésének kulcsfontosságú része volt. Most a vállalat bemutatta az iMessage Memoji funkciójához érkező új testreszabási funkciókat.

A Memoji funkció azóta sikeres, amióta az Apple az iPhone X Keynote-on bemutatta. A TrueDepth érzékelőt használva a mimikád és mozgásod másolására, a Memojit tényleg széthype-olták az elmúlt évek során. Amióta a vállalat bevezette a Memoji matricát, a funkció minden iPhone-felhasználó számára elérhetővé vált, még akkor is, ha nem Face ID-val rendelkező iPhone-juk van.

Természetesen idén is érkezik a funkcióhoz néhány újítás.

Ruházat: A felhasználók mostantól több mint 40 ruhaválasztékkal szabhatják testre a Memojikat, hogy tükrözzék a stílusukat, hangulatukat vagy az évszakot, és akár három különböző színt is választhatnak.

Új akadálymenetesítési lehetőségek: Három új akadálymentesítési lehetőséggel ábrázolhatod magad: cochleáris implantátummal, oxigéncsővel vagy puha sisakkal.

Új matricák: Kilenc új Memoji matrica segítségével küldhetsz egy shakát, egy kézlegyintést, egy felismerési pillanatot és még sok mást.

Két különböző szemszín: Mostantól más színt választhatsz a bal és a jobb szemedhez.

Új szemüveg: Testre szabhatod a karakteredet három új szemüvegformával, köztük szív, csillag és retró alakkal. Válaszd ki a keret és a lencsék színét.

Többszínű fejfedők: Képviseld kedvenc sportcsapatodat vagy egyetemedet, akár három színt is választhatsz a fejfedődhöz.

Bár az Apple az új matricákat és ruházatokat a Memoji testreszabásának további lehetőségeiként sorolja fel, az iOS 15 első bétájában azonban még nem elérhetők.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó