IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Mégsem változhat annyit az Apple Watch Series 6, mint gondoltuk?

Volt már szó kör alakú designról és microLED-es kijelzőről is. Most mindkettő bukni látszik. Maradhat a Series 5-ben használt forma és technológia is?

Az iPhone 12 mellett az új 6. szériás Apple Watchtól várták eddig az őszi bemutató nagy durranását. Hát, ha lesznek is világmegváltó újítások, akkor azok nem a kijelző környékén lesznek keresendők. Ugyanis jelen állás szerint maradhat minden a régiben, az Apple Watch Series 5 always-on kijelzőjét örökölheti meg a következő generáció is.

A rejtélyes @L0vetodream Twitter felhasználó feedjén jelent meg az új készülék kijelzőjére vonatkozó információ. Bár nem tudni ki áll az account mögött, mostanában egész jól rá szokott érezni a fontosabb információkra. Az új iPad Pro LiDAR Scannerével sem nyúlt mellé és jósolt még az új játék kontrollerről is.

Szerinte ugyanaz a JDI – Japan Display Inc. Által készített OLED kijelző kerül az idei modellbe is, mint amivel az Apple Watch Series 5-öt szerelték. Az always-on technológiát támogató LTPO OLED Retina kijelző lehetővé teszi, hogy a készülék folyamatosan bekapcsolva legyen, drasztikus teljesítménybeli különbség nélkül.

Forrás: BirchTree

Évek óta téma már a mini- és microLED-es váltás. És még az is be szokott jönni általában, hogy a vállalat először kicsiben kezdi a váltás. Az LCD-OLED átmenetet is először az Apple Watchok kijelzőjével kezdték meg 2015-ben, két évvel később már érkezett is az OLED kijelző az iPhone X-be.

Reméljük, hamarosan láthatunk valami újítást ezen a téren, és az Apple több mint 300 millió dolláros befektetése a tajvani gyártásba nem lesz hiábavaló.

Forrás: AppleInsider

Borítókép: WatchAppList

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó